Запис Детальніше

Електрогідравлічна обробка молочної сироватки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електрогідравлічна обробка молочної сироватки
Электрогидравлическая обработка молочной сыворотки
Electric-hydraulic processing of milk whey
 
Creator Чернюшок, О. А.
Ардинський, О. В.
Чернюшок, О. А.
Ардынский, А. В.
Chernyushok, O.
Ardynskyy, O.
 
Subject молочна сироватка
електрогідравлічна обробка
амінокислотний склад
молочная сыворотка
электрогидравлическая обработка
аминокислотный состав
milk whey
beverages
electric-hydraulic processing
amino acid content
 
Description Вивчено можливість застосування електрогідравлічного оброблення в технології напоїв на основі молочної сироватки для отримання продуктів з підвищеною біологічною цінністю.
Изучена возможность применения электрогидравлической обработки в технологии напитков на основе молочной сыворотки для получения продуктов с повышенной биологической ценностью.
It is studied a potential application of electric-hydraulic processing in a technology of whey-based beverages which aimed at production of a product with higher biological value.
 
Date 2013-04-22T11:33:30Z
2013-04-22T11:33:30Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Чернюшок, О. А. Електрогідравлічна обробка молочної сироватки / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський // Пищевые продукты и здоровье человека : Материалы IV Всеросийской конференции с международным участием студентов, аспирантов и молодых учених, 2011. – К. : 2011. – С. 179-180.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7589
 
Language other