Обобщенный критерий оценки эффективности производства хлебопекарных дрожжей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обобщенный критерий оценки эффективности производства хлебопекарных дрожжей
Узагальнений критерій оцінки ефективності виробництва хлібопекарських дріжджів A generalized criterion for evaluating the efficiency of baker's yeast |
|
Creator |
Трегуб, В. Г.
Трегуб, В. Г. Tregub, V. Ладанюк, А. П. Ладанюк, А. П. Ladanyuk, A. Николаенко, В. Ф. Ніколаєнко, В. Ф. Nikolaenko, V. |
|
Subject |
хлебопекарные дрожжи
хлібопекарні дріжджі baker's yeast меласса меляса molasses |
|
Description |
Используемые технологические режимы работы аппаратов на товарной стадии «В» отличаются длительностью накопительной и отборной стадий, величиной засева дрожжей, кратностью разбавления мелассы, технологическим регламентом питания и изменения основных переменных. Для их сравнительной оценки наиболее часто используются такие технико-экономические показатели, как накопление биомассы, средняя удельная скорость роста, выход или экономический коэффициент использования мелассы В. Використовувані технологічні режими роботи апаратів на товарній стадії «В» відрізняються тривалістю накопичувальної і добірної стадій, величиною засіву дріжджів, кратністю розбавлення меляси, технологічним регламентом харчування та зміни основних змінних. Для їх порівняльної оцінки найбільш часто використовуються такі техніко-економічні показники, як накопичення біомаси, середня питома швидкість росту, вихід або економічний коефіцієнт використання меляси В. Used technological modes of operation of commercial vehicles on the stage of "B" is a long and selective accumulation stage, the size of seed yeast, molasses dilution multiplicity, production schedules and supply changes in the basic variables. For their comparative assessment of the most frequently used such technical-economic indicators such as biomass accumulation, the average specific growth rate, yield and economic efficiency of molasses B.
|
|
Date |
2013-04-23T07:36:38Z
2013-04-23T07:36:38Z 1981 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Трегуб, В. Г. Обобщенный критерий оценки эффективности производства хлебопекарных дрожжей / В. Г. Трегуб, А. П. Ладанюк, В. Ф. Николаенко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1981. - С. 39 - 40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7602 |
|
Language |
other
|
|