Запис Детальніше

Обобщенный критерий оценки эффективности производства хлебопекарных дрожжей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обобщенный критерий оценки эффективности производства хлебопекарных дрожжей
Узагальнений критерій оцінки ефективності виробництва хлібопекарських дріжджів
A generalized criterion for evaluating the efficiency of baker's yeast
 
Creator Трегуб, В. Г.
Трегуб, В. Г.
Tregub, V.
Ладанюк, А. П.
Ладанюк, А. П.
Ladanyuk, A.
Николаенко, В. Ф.
Ніколаєнко, В. Ф.
Nikolaenko, V.
 
Subject хлебопекарные дрожжи
хлібопекарні дріжджі
baker's yeast
меласса
меляса
molasses
 
Description Используемые технологические режимы работы аппаратов на товарной стадии «В» отличаются длительностью накопительной и отборной стадий, величиной засева дрожжей, кратностью разбавления мелассы, технологическим регламентом питания и изменения основных переменных. Для их сравнительной оценки наиболее часто используются такие технико-экономические показатели, как накопление биомассы, средняя удельная скорость роста, выход или экономический коэффициент использования мелассы В. Використовувані технологічні режими роботи апаратів на товарній стадії «В» відрізняються тривалістю накопичувальної і добірної стадій, величиною засіву дріжджів, кратністю розбавлення меляси, технологічним регламентом харчування та зміни основних змінних. Для їх порівняльної оцінки найбільш часто використовуються такі техніко-економічні показники, як накопичення біомаси, середня питома швидкість росту, вихід або економічний коефіцієнт використання меляси В. Used technological modes of operation of commercial vehicles on the stage of "B" is a long and selective accumulation stage, the size of seed yeast, molasses dilution multiplicity, production schedules and supply changes in the basic variables. For their comparative assessment of the most frequently used such technical-economic indicators such as biomass accumulation, the average specific growth rate, yield and economic efficiency of molasses B.
 
Date 2013-04-23T07:36:38Z
2013-04-23T07:36:38Z
1981
 
Type Article
 
Identifier Трегуб, В. Г. Обобщенный критерий оценки эффективности производства хлебопекарных дрожжей / В. Г. Трегуб, А. П. Ладанюк, В. Ф. Николаенко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1981. - С. 39 - 40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7602
 
Language other