Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів
Использование инулину и пектина для производства профилактических продуктов Use inulynu and pectin to produce preventive products |
|
Creator |
Гейнце, В. В.
Писарєв, М. Г. Бессараб, О. С. Гейнце, В. В. Писарев, М. Г. Бессараб, А. С. Heinze, V. Pysarev, M. Bessarab, O. |
|
Subject |
топінамбур
інулін харчові продукти пектин топинамбур инулин пищевые продукты пектин jerusalem artichoke inulin food pectin |
|
Description |
Коренеплоди топінамбура особливо багаті на інулін, його рекомендують хворим на цукровий діабет. Пектини топінамбура належать до пектинів з високим ступенем етерифікації. Цим вони прирівнюються до найякісніших сортів пектинів з яблук і цитрусових і навіть перевершують їх. Корнеплоды топинамбура особенно богаты инулин, его рекомендуют больным сахарным диабетом. Пектины топинамбура относятся к пектинов с высокой степенью этерификации. Этим они приравниваются к качественных сортов пектинов из яблок и цитрусовых и даже превосходят их. Root artichoke particularly rich in inulin, it is recommended for patients with diabetes. Pectins belong to artichoke pectin with a high degree of esterification. These are equivalent to the highest quality grades of pectin from apples and citrus, and even surpass them. |
|
Date |
2013-04-23T08:01:33Z
2013-04-23T08:01:33Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гейнце, В. В. Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів / В. В. Гейнце, М. Г. Писарєв, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15-16 квітня 2013 р.– К. : НУХТ. - С. 227-228.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7604 |
|
Language |
other
|
|