Запис Детальніше

Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів
Использование инулину и пектина для производства профилактических продуктов
Use inulynu and pectin to produce preventive products
 
Creator Гейнце, В. В.
Писарєв, М. Г.
Бессараб, О. С.
Гейнце, В. В.
Писарев, М. Г.
Бессараб, А. С.
Heinze, V.
Pysarev, M.
Bessarab, O.
 
Subject топінамбур
інулін
харчові продукти
пектин
топинамбур
инулин
пищевые продукты
пектин
jerusalem artichoke
inulin
food
pectin
 
Description Коренеплоди топінамбура особливо багаті на інулін, його рекомендують хворим на цукровий діабет. Пектини топінамбура належать до пектинів з високим ступенем етерифікації. Цим вони прирівнюються до найякісніших сортів пектинів з яблук і цитрусових і навіть перевершують їх.
Корнеплоды топинамбура особенно богаты инулин, его рекомендуют больным сахарным диабетом. Пектины топинамбура относятся к пектинов с высокой степенью этерификации. Этим они приравниваются к качественных сортов пектинов из яблок и цитрусовых и даже превосходят их.
Root artichoke particularly rich in inulin, it is recommended for patients with diabetes. Pectins belong to artichoke pectin with a high degree of esterification. These are equivalent to the highest quality grades of pectin from apples and citrus, and even surpass them.
 
Date 2013-04-23T08:01:33Z
2013-04-23T08:01:33Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Гейнце, В. В. Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів / В. В. Гейнце, М. Г. Писарєв, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15-16 квітня 2013 р.– К. : НУХТ. - С. 227-228.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7604
 
Language other