Запис Детальніше

Отримання настоянки з кропиви для консервів профілактично-оздоровчого призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Отримання настоянки з кропиви для консервів профілактично-оздоровчого призначення
Получение настойки из крапивы для консервов профилактически-оздоровительного назначения
Getting tincture of nettles for canned prevention and health improvement
 
Creator Бавровська, Т. В.
Жеплінська, М. М.
Бессараб, О. С.
Бавровская, Т. В.
Жеплинская, М. М.
Бессараб, А. С.
Bavrovska, T.
Zheplinska, M.
Bessarab, O.
 
Subject настоянка
кропива лікарська
мікроелементи
макроелементи
добавка
настойка
крапива лекарственная
микроэлементы
макроэлементы
добавка
tincture
nettle officinalis
micronutrients
macronutrients
additive
 
Description Досліджено можливість застосовувати в закусочних консервах "салат з капусти" настоянки з кропиви лікарської. В настоянці визначено вміст основних мікро- та макроелементів, що дозволили стверджувати про корисність такої добавки до основного продукту з подальшим використанням населенню в їжу з метою збагачення організмом біологічно активних речовин.
Исследована возможность применять в закусочных консервах "салат из капусты" настойки из крапивы лекарственной. В настойке определено содержание основных микро-и макроэлементов, позволили утверждать о полезности такой добавки к основному продукту с последующим использованием населению в пищу с целью обогащения организма биологически активных веществ.
The opportunity to apply snack canned "coleslaw" tincture of nettle drug. As a tincture to determine the content of basic micro and macro, allowed to assert the usefulness of such additives to the basic product and then use the public to eat in order to enrich the body of biologically active substances.
 
Date 2013-04-23T09:19:13Z
2013-04-23T09:19:13Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Бавровська, Т. В. Отримання настоянки з кропиви для консервів профілактично-оздоровчого призначення / Т. В. Бавровська, М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ. - С. 253-254.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7612
 
Language other