Додавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорнослива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Додавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорнослива
Добавление настойки из бессмертника песчаного в крупно измельченные консервы из моркови и чернослива Add tincture of immortelle to coarsely chopped canned carrots and prunes |
|
Creator |
Бичок, Л. О.
Жеплінська, М. М. Бессараб, О. С. Бычок, Л. А. Жеплинская, М. М. Бессараб, А. С. Bychok, L. Zheplinska, M. Bessarab, O. |
|
Subject |
настоювання
безсмертник піщаний біологічно активні речовини настаивание бессмертник песчаный биологически активные вещества infusion immortelle biologically active substances |
|
Description |
Знайдено оптимальні параметри настоювання для водної витяжки з безсмертника піщаного з подальшим внесенням її до консервів, що посилюватиме оздоровчо-профілактичну дію готового продукту. Розроблено рецептуру крупно подрібнених консервів "Морква з чорносливом" з додаванням настоянки для поповнення організмом людини комплексу біологічно активних речовин. Найдены оптимальные параметры настаивания для водной вытяжки из бессмертника песчаного с последующим внесением ее в консервы, что усиливает оздоровительно-профилактическое действие готового продукта. Разработана рецептура крупно измельченных консервов "Морковь с черносливом" с добавлением настойки для пополнения организма человека комплексом биологически активных веществ. The optimum parameters for infusion water extract of immortelle and then making it to the cans that enhance health and preventive action finished product. A recipe coarsely chopped canned "carrot with prunes" with the addition of tincture to supplement the human body complex of biologically active substances. |
|
Date |
2013-04-23T07:22:12Z
2013-04-23T07:22:12Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бичок, Л. О. Додавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорнослива / Л. О. Бичок, М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ. - С. 255-256.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7600 |
|
Language |
other
|
|