Запис Детальніше

Додавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорнослива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Додавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорнослива
Добавление настойки из бессмертника песчаного в крупно измельченные консервы из моркови и чернослива
Add tincture of immortelle to coarsely chopped canned carrots and prunes
 
Creator Бичок, Л. О.
Жеплінська, М. М.
Бессараб, О. С.
Бычок, Л. А.
Жеплинская, М. М.
Бессараб, А. С.
Bychok, L.
Zheplinska, M.
Bessarab, O.
 
Subject настоювання
безсмертник піщаний
біологічно активні речовини
настаивание
бессмертник песчаный
биологически активные вещества
infusion
immortelle
biologically active substances
 
Description Знайдено оптимальні параметри настоювання для водної витяжки з безсмертника піщаного з подальшим внесенням її до консервів, що посилюватиме оздоровчо-профілактичну дію готового продукту. Розроблено рецептуру крупно подрібнених консервів "Морква з чорносливом" з додаванням настоянки для поповнення організмом людини комплексу біологічно активних речовин.
Найдены оптимальные параметры настаивания для водной вытяжки из бессмертника песчаного с последующим внесением ее в консервы, что усиливает оздоровительно-профилактическое действие готового продукта. Разработана рецептура крупно измельченных консервов "Морковь с черносливом" с добавлением настойки для пополнения организма человека комплексом биологически активных веществ.
The optimum parameters for infusion water extract of immortelle and then making it to the cans that enhance health and preventive action finished product. A recipe coarsely chopped canned "carrot with prunes" with the addition of tincture to supplement the human body complex of biologically active substances.
 
Date 2013-04-23T07:22:12Z
2013-04-23T07:22:12Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Бичок, Л. О. Додавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорнослива / Л. О. Бичок, М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ. - С. 255-256.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7600
 
Language other