Запис Детальніше

Використання гідроколоїдів у технологіях м’ясних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання гідроколоїдів у технологіях м’ясних продуктів
Использование гидробионтов в технологии мясных продуктов
Using hydrobyontov in technology myasnыh products
 
Creator Камсуліна, Н. В.
Москалюк, О. Є.
Камсулина, Н. В.
Москалюк, О. Е.
Kamsulіna, N.
Moskalyuk, O.
 
Subject м’ясна сировина
гідроколоїди
стабілізаторами
клітковина
мясное сырье
гидроколлоиды
стабилизаторами
клетчатка
meat raw materials
hydrocolloids
stabylyzatoramy
kletchatka
 
Description При виготовленні продуктів дієтичного, і особливо дитячого харчування просто необхідно застосовувати гідроколоїди, стабілізатори, та волокна які з’єднуючись із тваринними білками, утворюють стійкі білково-жирові емульсії. У наших дослідженнях ми використовували один із різновидів харчових волокон, а саме клітковину, яку було отримано з різних видів рослинної сировини.
Було отримано позитивні результати по заміні соєвого білка на деякі види клітковини, не знижуючи якості готової продукції й зберігаючи її вихід. М’ясні продукти, що містять волокна, — це економія сировини, збільшення виходу готової продукції та профілактика дуже багатьох захворювань, викликаних несприятливим екологічним середовищем, шкідливими звичками й погрішностями харчування.
При изготовлении продуктов диетического, и особенно детского питания просто необходимо применять гидроколлоиды, стабилизаторы, и волокна которые соединяясь с животными белками, образуют устойчивые белково-жировые эмульсии. В наших исследованиях мы использовали один из видов пищевых волокон, а именно клетчатку, полученной из различных видов растительного сырья.
Было получены положительные результаты по замене соевого белка на некоторые виды клетчатки, не снижая качества готовой продукции и сохраняя ее выход. Мясные продукты, содержащие волокна, - это экономия сырья, увеличение выхода готовой продукции и профилактика очень многих заболеваний, вызванных неблагоприятной экологической средой, вредными привычками и погрешностями питания.
When yzhotovlenyy produktov dyetycheskoho, and especially of child nutrition simply a necessary Apply hydrokolloydы, stabylyzatorы, and fiber kotorыe soedynyayas s zhyvotnыmy proteins, protein-obrazuyut Try zhyrovыe эmulsyy. In our study we yspolzovaly one species of pyschevыh fibers, namely kletchatku, poluchennoy rastytelnoho of different types of raw materials.
That was poluchenы polozhytelnыe results by replacing soya protein on Some types kletchatky not snyzhaya hotovoy quality of products and sohranyaya uh Exit. Myasnыe Foods, soderzhaschye fiber - is эkonomyya raw materials, an increase hotovoy's choice of products and very many for diseases prevention, vыzvannыh neblahopryyatnoy of environmental sredoy, vrednыmy pryvыchkamy pohreshnostyamy and nutrition.
 
Date 2013-04-23T08:24:52Z
2013-04-23T08:24:52Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Камсуліна, Н. В. Використання гідроколоїдів у технологіях м’ясних продуктів / Н. В. Камсуліна, О. Є. Москалюк // Стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково- технічна конференція, 22-23 березня 2012 р. – К., 2012. - С. 23-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7606
 
Language other