Запис Детальніше

Спосіб очищення овочевого соку (патент на корисну модель №48700)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб очищення овочевого соку (патент на корисну модель №48700)
Способ очистки овощного сока (патент на полезную модель № 48700)
Method cleaning vegetable juice (patent for utility model number 48700)
 
Creator Шейко, Т. В.
Мельник, Л. М.
Шейко, С. В.
Мельник, Л. Н.
Sheiko, T.
Melnik, L.
 
Subject адсорбція
шунгіт
пектини
овочевий сік
адсорбция
пектины
овощной сок
шунгит
adsorption
pectin
vegetable juice
shungite
 
Description Спосіб очищення овочевого соку, що передбачає вилучення пектинових речовин, який відрізняється тим, що вилучення пектинових речовин проводять шляхом адсорбційного очищення соку природним вуглецевовмісним мінералом – шунгіт у концентрації 2,44-4,76 мас.% при тривалості оброблення 20-30 хв.
Способ очистки овощного сока, предусматривающий изъятие пектиновых веществ, отличающийся тем, что удаление пектиновых веществ проводят путем адсорбционной очистки сока естественным углеродсодержащих минералом - шунгит в концентрации 2,44-4,76 масс.% При продолжительности обработки 20-30 мин.
The purification process of vegetable juice, pectin provides for seizure, characterized in that the removal of pectin is carried out by adsorption of carbon-containing mineral natural juice - schungite concentration 2,44-4,76 wt.% If the processing time of 20-30 min.
 
Date 2013-04-23T09:26:13Z
2013-04-23T09:26:13Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель № 48700, UA МПК (2009) С12Н 1/00. Cпосіб очищення овочевого соку / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник. – u 200911207 ; заявл. 04.1.2009 ; опубл. 25.03.2010, Бюл. № 6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7614
 
Language other