Запис Детальніше

Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на корисну модель №51734)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на корисну модель №51734)
Способ снижения микробного осеменения яблочного сока (Патент на полезную модель № 51734)
Method of reducing microbial insemination apple juice (Patent for utility model number 51734)
 
Creator Матко, С. В.
Мельник, Л. М.
Криворотенко, А. В.
Матко, С. В.
Мельник, Л. Н.
Криворотенко, А. В.
Matko, S.
Melnik, L.
Kryvorotenko, A.
 
Subject адсорбція
шунгіт
яблучний сік
адсорбция
яблочный сок
шунгит
adsorption
zhung
apple juice
 
Description Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку, що включає адсорбційне оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що як реагент використовують природний мінерал – шунгіт у концентрації 1,5-2,0 мас.% при нагріванні яблучного соку до 40-50ºС, тривалості оброблення 40-60 хв.
Способ снижения микробного осеменения яблочного сока, включающий адсорбционную обработку яблочного сока, который отличается тем, что в качестве реагента используют природный минерал - шунгит в концентрации 1,5-2,0 мас.% при нагревании яблочного сока до 40-50 º С, продолжительностью обработки 40 -60 мин.
Method of reducing microbial insemination apple juice, including adsorption processing of apple juice, which is characterized by the fact that as a reagent use natural mineral - zhung in concentration 1.5-2.0 wt.% Apple juice when heated to 40-50 º C, the duration of treatment of 40 -60 min.
 
Date 2013-04-23T09:38:19Z
2013-04-23T09:38:19Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Патент 51734 UA, МПК (2009) A23L 2/00 Cпосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку / Матко С. В., Мельник Л. М., Криворотенко А. В. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u 201002101 ; заявл. 25.02.2010 ; опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14, 2010 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7616
 
Language other