Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на корисну модель №51734)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на корисну модель №51734)
Способ снижения микробного осеменения яблочного сока (Патент на полезную модель № 51734) Method of reducing microbial insemination apple juice (Patent for utility model number 51734) |
|
Creator |
Матко, С. В.
Мельник, Л. М. Криворотенко, А. В. Матко, С. В. Мельник, Л. Н. Криворотенко, А. В. Matko, S. Melnik, L. Kryvorotenko, A. |
|
Subject |
адсорбція
шунгіт яблучний сік адсорбция яблочный сок шунгит adsorption zhung apple juice |
|
Description |
Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку, що включає адсорбційне оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що як реагент використовують природний мінерал – шунгіт у концентрації 1,5-2,0 мас.% при нагріванні яблучного соку до 40-50ºС, тривалості оброблення 40-60 хв. Способ снижения микробного осеменения яблочного сока, включающий адсорбционную обработку яблочного сока, который отличается тем, что в качестве реагента используют природный минерал - шунгит в концентрации 1,5-2,0 мас.% при нагревании яблочного сока до 40-50 º С, продолжительностью обработки 40 -60 мин. Method of reducing microbial insemination apple juice, including adsorption processing of apple juice, which is characterized by the fact that as a reagent use natural mineral - zhung in concentration 1.5-2.0 wt.% Apple juice when heated to 40-50 º C, the duration of treatment of 40 -60 min. |
|
Date |
2013-04-23T09:38:19Z
2013-04-23T09:38:19Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 51734 UA, МПК (2009) A23L 2/00 Cпосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку / Матко С. В., Мельник Л. М., Криворотенко А. В. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u 201002101 ; заявл. 25.02.2010 ; опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14, 2010 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7616 |
|
Language |
other
|
|