Запис Детальніше

Порівняння захворюваності патологією щитовидної залози в регіонах з екологічно обумовленим йодним дефіцитом (Закарпатська та Чернівецька області)

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняння захворюваності патологією щитовидної залози в регіонах з екологічно обумовленим йодним дефіцитом (Закарпатська та Чернівецька області)
 
Creator Куцин, О.О.
Ростока, Л.М.
Скрип, У.В.
 
Subject щитоподібна залоза
щитовидная железа
thyroid gland
йодний дефіцит
iodine deficiency
йодный дефицит
 
Description Метою роботи було порівняти поширеність та захворюваність патологією щитовидної залози (гіпотиреоз, вузловий нетоксичний зоб, тиреотоксикоз, дифузний зоб 1 ст., дифузний зоб ІІ-ІІІ ст., тиреоїдити, рак щитовидної залози) в двох біогеохімічних провінціях України (Закарпатська та Чернівецька області), а також методи профілактики, що використовуються в них.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-06-06T12:47:27Z
2011-06-06T12:47:27Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Куцин, О.О. Порівняння захворюваності патологією щитовидної залози в регіонах з екологічно обумовленим йодним дефіцитом (Закарпатська та Чернівецька області) [Текст] / О.О. Куцин, Л.М. Ростока, У.В. Скрип // Сучасні досягнення внутрішньої медицини. Сучасні досягнення в хірургії. Сучасні досягнення теоретичної та практичної медицини : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів присвячених Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 24-25 квітня 2008 р. - Суми : СумДУ, 2008. - С. 182.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11635
 
Language uk