Запис Детальніше

Способ приготовления сусла для темного пива (Авторское свидетельство № 1666528)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Способ приготовления сусла для темного пива (Авторское свидетельство № 1666528)
Спосіб приготування сусла для темного пива (Авторське свідоцтво № 1666528)
Method of preparation of susla for dark beer (Author's certificate number 1666528)
 
Creator Швец, В. Н.
Булий, Ю. В.
Архипова, Г. И.
Рябченюк, С. Л.
Швець, В. М.
Булій, Ю. В.
Архіпова, Г. І.
Рябченюк, С. Л.
Shvets, V.
Buliy, U.
Arkhipova, G.
Ryabchenyuk, S.
 
Subject солод
затор
осахаривание
обжаренный цикорий
пиво
солод
затір
оцукрення
обсмажений цикорій
пиво
malt
congestion
saccharification
fried chicory
beer
 
Description Авторами предложен способ, позволяющий получить новый сорт темного пива, снизить его себестоимость и повысить биологическую ценность пива. Способ предусматривает фильтрование затора в присутствии измельченного обжаренного цикория в количестве 3-8 % от массы используемого сырья. Авторами запропонований спосіб, що дозволяє отримати новий сорт темного пива, зменшити його собівартість та підвищити біологічну цінність пива. Спосіб передбачає фільтрування затору в присутності подрібненого обсмаженого цикорію в кількості 3-8 % від маси використаної сировини. Authors are offer a method, allowing to get the new variety of dark beer, reduce his prime price and promote the biological value of beer. A method is foreseen by filtration of congestion in presence the ground up fried chicory in an amount 3-8 % from mass of in-use raw material.
 
Date 2013-04-23T14:05:37Z
2013-04-23T14:05:37Z
1989
 
Type Other
 
Identifier А. с. 1666528 СССР, МПК С 12 C 9/02. Способ приготовления сусла для темного пива / В. Н. Швец, Ю. В. Булий, Г. И. Архипова, С. Л. Рябченюк (СССР). - № 4652964/13; заявл. 21.02.89; опубл. 30.07.91, Бюл. № 28. – 3 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7625
 
Language other