Способ приготовления сусла для темного пива (Авторское свидетельство № 1666528)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Способ приготовления сусла для темного пива (Авторское свидетельство № 1666528)
Спосіб приготування сусла для темного пива (Авторське свідоцтво № 1666528) Method of preparation of susla for dark beer (Author's certificate number 1666528) |
|
Creator |
Швец, В. Н.
Булий, Ю. В. Архипова, Г. И. Рябченюк, С. Л. Швець, В. М. Булій, Ю. В. Архіпова, Г. І. Рябченюк, С. Л. Shvets, V. Buliy, U. Arkhipova, G. Ryabchenyuk, S. |
|
Subject |
солод
затор осахаривание обжаренный цикорий пиво солод затір оцукрення обсмажений цикорій пиво malt congestion saccharification fried chicory beer |
|
Description |
Авторами предложен способ, позволяющий получить новый сорт темного пива, снизить его себестоимость и повысить биологическую ценность пива. Способ предусматривает фильтрование затора в присутствии измельченного обжаренного цикория в количестве 3-8 % от массы используемого сырья. Авторами запропонований спосіб, що дозволяє отримати новий сорт темного пива, зменшити його собівартість та підвищити біологічну цінність пива. Спосіб передбачає фільтрування затору в присутності подрібненого обсмаженого цикорію в кількості 3-8 % від маси використаної сировини. Authors are offer a method, allowing to get the new variety of dark beer, reduce his prime price and promote the biological value of beer. A method is foreseen by filtration of congestion in presence the ground up fried chicory in an amount 3-8 % from mass of in-use raw material.
|
|
Date |
2013-04-23T14:05:37Z
2013-04-23T14:05:37Z 1989 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
А. с. 1666528 СССР, МПК С 12 C 9/02. Способ приготовления сусла для темного пива / В. Н. Швец, Ю. В. Булий, Г. И. Архипова, С. Л. Рябченюк (СССР). - № 4652964/13; заявл. 21.02.89; опубл. 30.07.91, Бюл. № 28. – 3 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7625 |
|
Language |
other
|
|