Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах
Гидроколлоиды как натуральные загустители в пищевых системах Hydrocolloids as natural Thickeners in food systems |
|
Creator |
Краснова, М. В.
Точкова, О. В. Бессараб, О. С. Манк, В. В. Краснова, М. В. Точковая, О. В. Бессараб, А. С. Манк, В. В. Krasnova, M. Tochkova, O. Bessarab, O. Mank, V. |
|
Subject |
агар
каррагенан декстран желатин хітозан агар каррагенан декстран желатин хитозан agar carrageenan dextran gelatin chitosan |
|
Description |
В роботі проведений глибокий аналітичний огляд щодо використання природних поліцукридів у харчовому виробництві. Зосереджується увага на фізико-хімічних характеристиках природних поліцукридів та впливу їх на якість харчових продуктів. В работе проведен глубокий аналитический обзор по использованию природных полисахаридов в пищевом производстве. Сосредоточивается внимание на физико-химических характеристиках природных полисахаридов и влияния их на качество пищевых продуктов. In the paper, a deep analytical overview on the use of natural polysaccharides in food production. focuses attention on the physical and chemical characteristics of the natural polysaccharides and their impact on the quality of food. |
|
Date |
2013-04-24T07:32:55Z
2013-04-24T07:32:55Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Краснова, М. В. Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах / М. В. Краснова, О. В. Точкова, О. С. Бессараб, В. В. Манк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ. - С. 226 - 227.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7637 |
|
Language |
other
|
|