Запис Детальніше

Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах
Гидроколлоиды как натуральные загустители в пищевых системах
Hydrocolloids as natural Thickeners in food systems
 
Creator Краснова, М. В.
Точкова, О. В.
Бессараб, О. С.
Манк, В. В.
Краснова, М. В.
Точковая, О. В.
Бессараб, А. С.
Манк, В. В.
Krasnova, M.
Tochkova, O.
Bessarab, O.
Mank, V.
 
Subject агар
каррагенан
декстран
желатин
хітозан
агар
каррагенан
декстран
желатин
хитозан
agar
carrageenan
dextran
gelatin
chitosan
 
Description В роботі проведений глибокий аналітичний огляд щодо використання природних поліцукридів у харчовому виробництві. Зосереджується увага на фізико-хімічних характеристиках природних поліцукридів та впливу їх на якість харчових продуктів.
В работе проведен глубокий аналитический обзор по использованию природных полисахаридов в пищевом производстве. Сосредоточивается внимание на физико-химических характеристиках природных полисахаридов и влияния их на качество пищевых продуктов.
In the paper, a deep analytical overview on the use of natural polysaccharides in food production. focuses attention on the physical and chemical characteristics of the natural polysaccharides and their impact on the quality of food.
 
Date 2013-04-24T07:32:55Z
2013-04-24T07:32:55Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Краснова, М. В. Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах / М. В. Краснова, О. В. Точкова, О. С. Бессараб, В. В. Манк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ. - С. 226 - 227.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7637
 
Language other