Способ приготовления сусла для темного пива (Авторское свидетельство № 1751185)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Способ приготовления сусла для темного пива (Авторское свидетельство № 1751185)
Спосіб приготування сусла для темного пива (Авторське свідоцтво № 1751185) Method of preparation of the wort for dark beer (Author's certificate number 1751185) |
|
Creator |
Швец, В. Н.
Гулый, И. С. Булий, Ю. В. Тодосийчук, С. Р. Домарецкий, В. А. Рябченюк, С. Л. Онищук, Л. И. Швець, В. М. Гулий, І. С. Булій, Ю. В. Тодосійчук, С. Р. Домарецький, В. А. Рябченюк, С. Л. Оніщук, Л. І. Shvets, V. Gulyy, I. Buliy, U. Todosiychuk, S. Domareckij, V. Ryabchenyuk, S. Onishchuk, L. |
|
Subject |
пиво
цикорий экстракт сусло хмель пиво цикорій екстракт сусло хміль beer chicory extract malt hops |
|
Description |
Авторами предложен способ, позволяющий получить новый сорт темного пива, повысить его качество и биологическую ценность за счет исключения возможности потерь ароматических и экстрактивных веществ, а также сократить расход хмеля. Способ предусматривает получение водного экстракта обжаренного цикория при температуре 20-25оС и смешивание его с холодным суслом. Авторами запропонований спосіб, що дозволяє отримати новий сорт темного пива, підвищити його якість та біологічну цінність за рахунок виключення можливості втрат ароматичних і екстрактивних речовин, а також скоротити витрати хмелю. Спосіб передбачає отримання водного екстракту обсмаженого цикорію при температурі 20-25оС і змішування його з холодним суслом. The authors proposed a way for you to get a new sort of dark beer, improve its quality and biological value of due to exclude the possibility of loss of aromatic and extractive substances, as well as reduce the consumption of hops. The method involves the obtaining of aqueous extract of roasted chicory at a temperature of 20-25oC and mixing it with a cold malt.
|
|
Date |
2013-04-24T07:30:04Z
2013-04-24T07:30:04Z 1990 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
А. с. 1751185 СССР, МПК C 12 C 9/02. Способ приготовления сусла для темного пива / В. Н. Швец, И. С. Гулый, Ю. В. Булий, С. Р. Тодосийчук, В. Ф. Домарецкий, С. Л. Рябченюк, Л. И. Онищук (СССР). - № 4839643/13; заявл. 15.06.90; опубл. 30.07.92, Бюл. № 28. – 4 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7636 |
|
Language |
other
|
|