Запис Детальніше

Картопляні чіпси тривалого терміну зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Картопляні чіпси тривалого терміну зберігання
Картофельные чипсы длительного хранения
Potato chips of the protracted storage
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Левченко, Н. І.
Левченко, Н. И.
Levchenko, N.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
 
Subject паприка
паприка
paprika
картопляні чіпси
термін зберігання
базилік
картофельные чипсы
срок хранения
базилик
майоран
potato chips
shelf life
basil
oregano
майоран
 
Description Визначено оптимальні дозування майорану, базиліка і порошку паприки при замісі теста для картопляних чіпсів. Внесення майорану, базиліку і порошку паприки дозволяє знизити швидкість процесів окислення жиру і тим самим, істотно продовжити строки зберігання.
Определены оптимальные дозировки майорана, базилика и порошка паприки при замесе теста для картофельных чипсов. Внесение майорана, базилика и порошка паприки позволяет снизить скорость процессов окисления жира и тем самым, существенно продлить стоки хранения.
The optimum dosages of marjoram, basilica and sprinkle of snow of paprika, are certain at involving of test for potato chips. Bringing of marjoram, basilica and sprinkle of snow of paprika allows reducing speed of processes of oxidization of fat and the same, substantially to prolong the terms of their storage.
 
Date 2012-05-01T04:10:59Z
2012-05-01T04:10:59Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1039
 
Language other