Картопляні чіпси тривалого терміну зберігання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Картопляні чіпси тривалого терміну зберігання
Картофельные чипсы длительного хранения Potato chips of the protracted storage |
|
Creator |
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Левченко, Н. І. Левченко, Н. И. Levchenko, N. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. |
|
Subject |
паприка
паприка paprika картопляні чіпси термін зберігання базилік картофельные чипсы срок хранения базилик майоран potato chips shelf life basil oregano майоран |
|
Description |
Визначено оптимальні дозування майорану, базиліка і порошку паприки при замісі теста для картопляних чіпсів. Внесення майорану, базиліку і порошку паприки дозволяє знизити швидкість процесів окислення жиру і тим самим, істотно продовжити строки зберігання.
Определены оптимальные дозировки майорана, базилика и порошка паприки при замесе теста для картофельных чипсов. Внесение майорана, базилика и порошка паприки позволяет снизить скорость процессов окисления жира и тем самым, существенно продлить стоки хранения. The optimum dosages of marjoram, basilica and sprinkle of snow of paprika, are certain at involving of test for potato chips. Bringing of marjoram, basilica and sprinkle of snow of paprika allows reducing speed of processes of oxidization of fat and the same, substantially to prolong the terms of their storage. |
|
Date |
2012-05-01T04:10:59Z
2012-05-01T04:10:59Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1039
|
|
Language |
other
|
|