Запис Детальніше

Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
Продление сроков хранения ржано-пшеничного хлеба
The prolonged storage time of bread
 
Creator Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Дробот, В. І.
Drobot, V.
Дробот, В. И.
 
Subject Хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння, декстрини.
Хлеб, солодовый экстракт, ферментные препараты, процесс черствения, декстрины.
Bread, malt extract, enzymes, stylling process.
 
Description Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба.
Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.

Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба.
Установлено, что использование этих добавок способствует увеличению массовой доли декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий.

The influence of rye-malt extract and enzyme on stylling process.
The usage in bough rye-malt extract and enzyme to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.
 
Publisher Наукові праці УДУХТ
 
Date 2012-09-06T21:32:40Z
2012-09-06T21:32:40Z
2001
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2392
 
Language other
 
Relation Випуск 10;