Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
Продление сроков хранения ржано-пшеничного хлеба The prolonged storage time of bread |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T. Дробот, В. І. Drobot, V. Дробот, В. И. |
|
Subject |
Хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння, декстрини.
Хлеб, солодовый экстракт, ферментные препараты, процесс черствения, декстрины. Bread, malt extract, enzymes, stylling process. |
|
Description |
Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба. Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок способствует увеличению массовой доли декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий. The influence of rye-malt extract and enzyme on stylling process. The usage in bough rye-malt extract and enzyme to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established. |
|
Publisher |
Наукові праці УДУХТ
|
|
Date |
2012-09-06T21:32:40Z
2012-09-06T21:32:40Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2392
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
Випуск 10;
|
|