Запис Детальніше

Перспективы использования сахарозаменителей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективы использования сахарозаменителей
Перспективи використання цукрозамінників
Prospects of sweetener using
 
Creator Доценко, В. Ф.
Дробот, В. И.
Dotsenko, V.
Drobot, V.
Дробот, В. І.
 
Subject цукрозамінники
хлібопечення
хлібобулочні вироби
сахарозаменители
хлебопечения
хлебобулочные изделия
sweeteners
baking
baked products
 
Description Досліджено перспективність використання у хлібопеченні цукрозамінників – концентрату топінамбуру, сиропу цукрового сорго, стевіозиду, екстракту кореню солодки і отізону.
Исследованы перспективность использования в хлебопечении сахарозаменителей – концентрата топинамбура, сиропа сахарного сорго, стевиозиду, экстракта корня солодки и отизону.
Sweetener perspectives in baking – topinambour concentrate, sugar sorgo syrup, stevioside, licorice root extract and otizone have been investigated.
 
Date 2012-09-15T10:06:31Z
2012-09-15T10:06:31Z
1994
 
Type Article
 
Identifier Доценко, В. Ф. Перспективы использования сахарозаменителей / В. Ф. Доценко, В. И. Дробот // Известия ВУЗОВ : Пищевая технология. - 1994. - № 5-6. - С. 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2586
 
Language other