Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба
Исследование влияния способа приготовления теста на показатели качества безглютенового хлеба Investigation of influence of the method of preparation dough on quality of gluten-free bread |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Грищенко, А. М. Грищенко, А. Н. Grischenko, A. |
|
Subject |
целіакія
целиакия celiac безглютеновий хліб спосіб приготування тіста безглютеновый хлеб способ приготовления теста gluten-free bread a way of preparation of the dought |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Доведено доцільність приготування безглютенового тіста безопарним способом без бродіння. В статье приведены результаты исследований влияния способа приготовления теста на показатели качества безглютенового хлеба с мукой крупяных культур. Доказана целесообразность приготовления безглютенового теста безопарным способом без брожения. Influence of a way of preparation of the dought on quality indicators gluten-free bread with a flour groats cultures is investigated.
|
|
Date |
2012-12-14T13:23:11Z
2012-12-14T13:23:11Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1(18). – С. 77–78.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4370 |
|
Language |
uk_UK
|
|