Запис Детальніше

Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба
Исследование влияния способа приготовления теста на показатели качества безглютенового хлеба
Investigation of influence of the method of preparation dough on quality of gluten-free bread
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
 
Subject целіакія
целиакия
celiac
безглютеновий хліб
спосіб приготування тіста
безглютеновый хлеб
способ приготовления теста
gluten-free bread
a way of preparation of the dought
 
Description В статті наведено результати досліджень впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Доведено доцільність приготування безглютенового тіста безопарним способом без бродіння. В статье приведены результаты исследований влияния способа приготовления теста на показатели качества безглютенового хлеба с мукой крупяных культур. Доказана целесообразность приготовления безглютенового теста безопарным способом без брожения. Influence of a way of preparation of the dought on quality indicators gluten-free bread with a flour groats cultures is investigated.
 
Date 2012-12-14T13:23:11Z
2012-12-14T13:23:11Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1(18). – С. 77–78.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4370
 
Language uk_UK