Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді
Ультразвуковые исследования набухания крахмалов в воде Ultrasound researches of starch swelling in water |
|
Creator |
Форостяна, Н. П.
Форостяна, Н. П. Forostyana, N. Баглюк, С. В. Баглюк, С. В. Baglyuk, S. Лазаренко, М. В. Лазаренко, Н. В. Lazarenko, M. |
|
Subject |
екструдовані крохмалі
ультразвукові методи дослідження ехо-імпульс кінетика процесу набухання крохмалю экструдированные крахмалы ультразвуковые методы исследования эхо-импульс кинетика процесса набухания крахмала extruded starch ultrasound methods of research echo-impulse kinetics of the starch swelling |
|
Description |
Розглянуто механізм набухання водорозчинних крохмалів у воді. Запропоновано ультразвуковий метод визначення оптимальної концентрації крохмалю у воді для розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої крохмалевмісної сировини. Рассмотрен механизм набухания водорастворимого крахмала в воде. Предложен ультразвуковой метод определения оптимальной концентрации крахмала в воде для разработки рациональных технологий пищевых концентратов быстрого приготовления на основе экструдированного крахмалосодержащего сырья. The mechanism of the swelling of the water-soluble starch in water is considered. Ultrasonic method for determining the optimal concentration of starch in water for the development of rational technologies of food concentrates of fast preparation, which are based on the extruded starch raw materials, is proposed. |
|
Date |
2013-03-20T14:58:30Z
2013-03-20T14:58:30Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Форостяна Н. П. Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді [Текст] / Н. П. Форостяна, С. В. Баглюк, М. В. Лазаренко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 62-69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6968 |
|
Language |
other
|
|