Запис Детальніше

Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді
Ультразвуковые исследования набухания крахмалов в воде
Ultrasound researches of starch swelling in water
 
Creator Форостяна, Н. П.
Форостяна, Н. П.
Forostyana, N.
Баглюк, С. В.
Баглюк, С. В.
Baglyuk, S.
Лазаренко, М. В.
Лазаренко, Н. В.
Lazarenko, M.
 
Subject екструдовані крохмалі
ультразвукові методи дослідження
ехо-імпульс
кінетика процесу набухання крохмалю
экструдированные крахмалы
ультразвуковые методы исследования
эхо-импульс
кинетика процесса набухания крахмала
extruded starch
ultrasound methods of research
echo-impulse
kinetics of the starch swelling
 
Description Розглянуто механізм набухання водорозчинних крохмалів у воді. Запропоновано ультразвуковий метод визначення оптимальної концентрації крохмалю у воді для розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої крохмалевмісної сировини.

Рассмотрен механизм набухания водорастворимого крахмала в воде. Предложен ультразвуковой метод определения оптимальной концентрации крахмала в воде для разработки рациональных технологий пищевых концентратов быстрого приготовления на основе экструдированного крахмалосодержащего сырья.
The mechanism of the swelling of the water-soluble starch in water is considered. Ultrasonic method for determining the optimal concentration of starch in water for the development of rational technologies of food concentrates of fast preparation, which are based on the extruded starch raw materials, is proposed.
 
Date 2013-03-20T14:58:30Z
2013-03-20T14:58:30Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Форостяна Н. П. Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді [Текст] / Н. П. Форостяна, С. В. Баглюк, М. В. Лазаренко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 62-69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6968
 
Language other