О влиянии режимных факторов на коэффициент формы кинетической кривой процесса кристаллизации сахара
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
О влиянии режимных факторов на коэффициент формы кинетической кривой процесса кристаллизации сахара
Про вплив режимних факторів на коефіцієнт форми кінетичної кривої процесу кристалізації цукру On the influence of regime factors on the shape of the kinetic curve of the process of crystallization of sugar |
|
Creator |
Трегуб, В. Г.
Трегуб, В. Г. Tregub, V. Попов, В. Д. Попов, В. Д. Popov, V. D. Подольська, Ф. А. Подольская, Ф. А. Podolska, F. Шумська, Е. Є. Шумская, Э. Е. Shumska, E. |
|
Subject |
цукор
сахар sugar кінетична крива кинетическая кривая kinetic curve кристалізація кристаллизация crystallization |
|
Description |
Використання кінетичних рівнянь процесів кристалізації цукру для проектування обладнання та з'ясування оптимальних умов його роботи в першу чергу залежить від можливості провести аналітичний розрахунок кінетичних констант процесу, а також від з'ясування їх фізико-хімічної природи. Использование кинетических уравнений процессов кристаллизации сахара для проектирования оборудования и выяснения оптимальных условий его работы в первую очередь зависит от возможности произвести аналитический расчёт кинетических констант процесса, а так же от выяснения их физико-химической природы. The use of kinetic equations sugar crystallization processes for the design of equipment and determine the optimal conditions of his work is primarily dependent on the ability to produce analytical calculation of the kinetic constants of the process, as well as to determine their physical and chemical nature.
|
|
Date |
2013-04-26T07:51:29Z
2013-04-26T07:51:29Z 1969 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
О влиянии режимных факторов на коэффициент формы кинетической кривой процесса кристаллизации сахара / В. Г. Трегуб, В. Д. Попов, Ф. А. Подольская, Э. Е. Шумская // Пищевая промышленность. - 1969. - № 10. - С. 50-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7677 |
|
Language |
other
|
|