Прогресивні методи консервування харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Прогресивні методи консервування харчових продуктів
Прогрессивные методы консервирования пищевых продуктов Progressive methods of food preservation |
|
Creator |
Лесечко, О. А.
Крижановський, С. Й. Бессараб, О. С. Василів, В. П. Лесечко, Е. А. Крыжановский, С. И. Бессараб, А. С. Васылив, В. П. Lesechko, O. Kryzhanovsky, S. Bessarab, O. Vasyliv, V. |
|
Subject |
асептичне консервування
обладнання стерилізація фасування асептическое консервирование оборудование стерилизация фасовка aseptic canning equipment sterilization packaging |
|
Description |
Зроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції. Сделан анализ современных способов и оборудования для консервирования растительного сырья. Приведены преимущества асептического консервирования для увеличения ассортимента и объема производства продукции. The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production. |
|
Date |
2013-04-26T08:06:42Z
2013-04-26T08:06:42Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лесечко, О. А. Прогресивні методи консервування харчових продуктів / О. А. Лесечко, С. Й. Крижановський, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Збірник праць за підсумками ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. молод. вч., асп. і студ. - К.: НУБіП України, 2013. - С. 301-302.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7680 |
|
Language |
other
|
|