Запис Детальніше

Прогресивні методи консервування харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прогресивні методи консервування харчових продуктів
Прогрессивные методы консервирования пищевых продуктов
Progressive methods of food preservation
 
Creator Лесечко, О. А.
Крижановський, С. Й.
Бессараб, О. С.
Василів, В. П.
Лесечко, Е. А.
Крыжановский, С. И.
Бессараб, А. С.
Васылив, В. П.
Lesechko, O.
Kryzhanovsky, S.
Bessarab, O.
Vasyliv, V.
 
Subject асептичне консервування
обладнання
стерилізація
фасування
асептическое консервирование
оборудование
стерилизация
фасовка
aseptic canning
equipment
sterilization
packaging
 
Description Зроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції.
Сделан анализ современных способов и оборудования для консервирования растительного сырья. Приведены преимущества асептического консервирования для увеличения ассортимента и объема производства продукции.
The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production.
 
Date 2013-04-26T08:06:42Z
2013-04-26T08:06:42Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Лесечко, О. А. Прогресивні методи консервування харчових продуктів / О. А. Лесечко, С. Й. Крижановський, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Збірник праць за підсумками ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. молод. вч., асп. і студ. - К.: НУБіП України, 2013. - С. 301-302.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7680
 
Language other