Запис Детальніше

Удосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну
Совершенствование технологии хлеба повышенной биологической ценности за использование казеина
Improvement technology bread increased biological value of casein for use
 
Creator Ткачук, Ю. М.
Ткачук, Ю. М.
Tkachuk, Y.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject казеїн
бездріжджовий напівфабрикат
технологія
хліб
спосіб виробництва
білки
біологічна цінність
поверхнево-активні речовини
тістоутворення
казеин
бездрожжевой полуфабрикат
технология
хлеб
способ производства
белки
биологическая ценность
поверхностно-активные вещества
тестообразование
casein
non-yeast semi-finished product
technology
food
production method
proteins
biological value
surfactants
doughmaking
 
Description У статті наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. Обґрунтовано спосіб виробництва хліба з казеїном та розроблено його технологічну схему. В статье приведены результаты исследований по совершенствованию технологии хлеба повышенной биологической ценности с использованием казеина. Обосновано способ производства хлеба с казеином и разработана его технологическая схема. The results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein. Proved method of producing bread with casein and developed its technological scheme.
 
Date 2013-04-26T08:08:20Z
2013-04-26T08:08:20Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Удосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч та ін. // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – № 30. – С. 186-192.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7681
 
Language other