Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства
Исследование технологии сферификации как перспективного направления развития молекулярных технологий продукции общественного питания Investigation of spherification technology as a promising area of molecular technology of products at restaurants |
|
Creator |
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В. Arpul, O. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Дудкіна, О. О. Дудкина, Е. А. Dudkina, O. |
|
Subject |
сферифікація
молекулярні технології альгінат натрію хлорид кальцію сфери добова потреба органолептична оцінка сферификация молекулярные технологии, альгинат натрию хлорид кальция сферы суточная потребность органолептическая оценка spherification molecular technology sodium alginate calcium chloride spheres daily requirement organoleptic evaluation |
|
Description |
У статті представлено результати практичних досліджень техніки сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє охарактеризувати основні переваги цього напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства. В статье представлены результаты практических исследований техники сферификации как метода молекулярных технологий, что позволяет охарактеризовать основные преимущества этого направления развития молекулярных технологий продукции общественного питания. The paper presents the results of empirical research of spherification technique as a method of molecular technology that allows to characterize the main benefits of towards the development of molecular technology of products at restaurants.
|
|
Date |
2013-04-29T07:34:08Z
2013-04-29T07:34:08Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Арпуль, О. В. Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства / О. В. Арпуль, Т. А. Сильчук, О. О. Дудкіна // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – № 30. – С. 3-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7697 |
|
Language |
other
|
|