Запис Детальніше

Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства
Исследование технологии сферификации как перспективного направления развития молекулярных технологий продукции общественного питания
Investigation of spherification technology as a promising area of molecular technology of products at restaurants
 
Creator Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Дудкіна, О. О.
Дудкина, Е. А.
Dudkina, O.
 
Subject сферифікація
молекулярні технології
альгінат натрію
хлорид кальцію
сфери
добова потреба
органолептична оцінка
сферификация
молекулярные технологии,
альгинат натрию
хлорид кальция
сферы
суточная потребность
органолептическая оценка
spherification
molecular technology
sodium alginate
calcium chloride
spheres
daily requirement
organoleptic evaluation
 
Description У статті представлено результати практичних досліджень техніки сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє охарактеризувати основні переваги цього напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства. В статье представлены результаты практических исследований техники сферификации как метода молекулярных технологий, что позволяет охарактеризовать основные преимущества этого направления развития молекулярных технологий продукции общественного питания. The paper presents the results of empirical research of spherification technique as a method of molecular technology that allows to characterize the main benefits of towards the development of molecular technology of products at restaurants.
 
Date 2013-04-29T07:34:08Z
2013-04-29T07:34:08Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Арпуль, О. В. Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства / О. В. Арпуль, Т. А. Сильчук, О. О. Дудкіна // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – № 30. – С. 3-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7697
 
Language other