Запис Детальніше

Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі
Использование молочных белков для повышения биологической ценности продукции хлебопекарной отрасли
Use of dairy proteins to increase the biological value of production for baking industry
 
Creator Ткачук, Ю. М.
Ткачук, Ю. М.
Tkachuk, Y.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject казеїн
хліб
білки
біологічна цінність
казеин
хлеб
белки
биологическая ценность
casein
bread
proteins
biological value
 
Description У матеріалах наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. В материалах приведены результаты исследований по совершенствованию технологии хлеба повышенной биологической ценности с использованием казеина. The paper presents the results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein.
 
Date 2013-04-29T07:35:48Z
2013-04-29T07:35:48Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Ткачук, Ю.М Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. – К. - 2013. – С. 88-89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7698
 
Language uk_UK