Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі
Использование молочных белков для повышения биологической ценности продукции хлебопекарной отрасли Use of dairy proteins to increase the biological value of production for baking industry |
|
Creator |
Ткачук, Ю. М.
Ткачук, Ю. М. Tkachuk, Y. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Нєміріч, О. В. Немирич, А. В. Niemirich, O. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
казеїн
хліб білки біологічна цінність казеин хлеб белки биологическая ценность casein bread proteins biological value |
|
Description |
У матеріалах наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. В материалах приведены результаты исследований по совершенствованию технологии хлеба повышенной биологической ценности с использованием казеина. The paper presents the results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein.
|
|
Date |
2013-04-29T07:35:48Z
2013-04-29T07:35:48Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ткачук, Ю.М Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. – К. - 2013. – С. 88-89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7698 |
|
Language |
uk_UK
|
|