Запис Детальніше

Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками
Качество и безопасность хлебобулочных изделий с молочными белками
The quality and safety of bakery products with milk proteins
 
Creator Ткачук, Ю. М.
Ткачук, Ю. М.
Tkachuk, Y.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject казеїн
альбумін
білки
хлібобулочні вироби
дитяче харчування
казеин
альбумин
белки
хлебобулочные изделия
детское питание
casein
albumin
protein
bakery products
baby food
 
Description Представлено результати досліджень з удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням молочної сировини – білків молока альбуміну та казеїну, що дозволяє отримати продукт дитячого харчування з високими показниками якості та безпечності, подовженого терміну зберігання.
Представлены результаты исследований по совершенствованию технологии хлебобулочных изделий с использованием молочного сырья – белков молока альбумина и казеина, позволяет получить продукт детского питания с высокими показателями качества и безопасности, длительного срока хранения.
The research results on improving the bakery product technology with using milk proteins such as albumin and casein, which allows getting baby foods with high levels of indexes of quality and safety, extended shelf life are presented.
 
Date 2013-04-29T07:36:31Z
2013-04-29T07:36:31Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Ткачук, Ю. М. Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках ХVIІ Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня. — Київ, 2013. – С. 203.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7699
 
Language other