Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками
Качество и безопасность хлебобулочных изделий с молочными белками The quality and safety of bakery products with milk proteins |
|
Creator |
Ткачук, Ю. М.
Ткачук, Ю. М. Tkachuk, Y. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Нєміріч, О. В. Немирич, А. В. Niemirich, O. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
казеїн
альбумін білки хлібобулочні вироби дитяче харчування казеин альбумин белки хлебобулочные изделия детское питание casein albumin protein bakery products baby food |
|
Description |
Представлено результати досліджень з удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням молочної сировини – білків молока альбуміну та казеїну, що дозволяє отримати продукт дитячого харчування з високими показниками якості та безпечності, подовженого терміну зберігання. Представлены результаты исследований по совершенствованию технологии хлебобулочных изделий с использованием молочного сырья – белков молока альбумина и казеина, позволяет получить продукт детского питания с высокими показателями качества и безопасности, длительного срока хранения. The research results on improving the bakery product technology with using milk proteins such as albumin and casein, which allows getting baby foods with high levels of indexes of quality and safety, extended shelf life are presented. |
|
Date |
2013-04-29T07:36:31Z
2013-04-29T07:36:31Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ткачук, Ю. М. Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках ХVIІ Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня. — Київ, 2013. – С. 203.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7699 |
|
Language |
other
|
|