Запис Детальніше

Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2
Производство ржаного хлеба в печах ФТЛ-2
Production of rye bread in the oven FTL-2
 
Creator Ковальов, О. В.
Логвінський, Р. В.
Федорів, В. М.
Логвинский, Р. В.
Федоров, В. М.
Kovalyov, O.
Logvinskiy, R.
Fedorov, V.
Ковалёв, А. В.
 
Subject тісто
хліб
температура
хлібопекарська піч
пекарна камера
камера обжарювання
якість виробів
тесто
хлеб
температура
хлебопекарная печь
пекарная камера
камера обжарки
качество изделий
dough
bread
temperature
baking oven
bakery camera
camera roasting
quality products
 
Description Наведено обгрунтування раціонального теплового режиму у тупіковій печі, для випікання хліба “Українського” Розроблено і впроваджено у виробництво попередню камеру обжарювання та зволоження хліба та масивні перфоровані колиски. Це дало змогу отримати якісний хліб з житньо-пшеничного борошна у печі ФТЛ-2.
Приведено обоснование рационального теплового режима в тупиковой печи, для выпечки хлеба "Украинского". Разработаны и внедрены в производство предварительную камеру обжарки и увлажнения хлеба и массивные перфорированные колыбели. Это позволило получить качественный хлеб из ржано-пшеничной муки в печи ФТЛ-2.
The substantiation of rational thermal regime of box furnace for baking bread "Ukrainian" was developed and put into production the previous roasting chamber and moisture grain and massive perforated cradle. This made it possible to obtain high-quality bread with rye flour in the oven FTL-2.
 
Date 2013-04-29T07:42:32Z
2013-04-29T07:42:32Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Ковальов, О. В. Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2 / О. В. Ковальов, Р. В. Логвінський, В. М. Федорів // XVІ наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, 5-6 грудня 2012 р. : тези доп - 2012. - Том ІІ. – С. 118.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7701
 
Language other