Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2
Производство ржаного хлеба в печах ФТЛ-2 Production of rye bread in the oven FTL-2 |
|
Creator |
Ковальов, О. В.
Логвінський, Р. В. Федорів, В. М. Логвинский, Р. В. Федоров, В. М. Kovalyov, O. Logvinskiy, R. Fedorov, V. Ковалёв, А. В. |
|
Subject |
тісто
хліб температура хлібопекарська піч пекарна камера камера обжарювання якість виробів тесто хлеб температура хлебопекарная печь пекарная камера камера обжарки качество изделий dough bread temperature baking oven bakery camera camera roasting quality products |
|
Description |
Наведено обгрунтування раціонального теплового режиму у тупіковій печі, для випікання хліба “Українського” Розроблено і впроваджено у виробництво попередню камеру обжарювання та зволоження хліба та масивні перфоровані колиски. Це дало змогу отримати якісний хліб з житньо-пшеничного борошна у печі ФТЛ-2. Приведено обоснование рационального теплового режима в тупиковой печи, для выпечки хлеба "Украинского". Разработаны и внедрены в производство предварительную камеру обжарки и увлажнения хлеба и массивные перфорированные колыбели. Это позволило получить качественный хлеб из ржано-пшеничной муки в печи ФТЛ-2. The substantiation of rational thermal regime of box furnace for baking bread "Ukrainian" was developed and put into production the previous roasting chamber and moisture grain and massive perforated cradle. This made it possible to obtain high-quality bread with rye flour in the oven FTL-2. |
|
Date |
2013-04-29T07:42:32Z
2013-04-29T07:42:32Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковальов, О. В. Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2 / О. В. Ковальов, Р. В. Логвінський, В. М. Федорів // XVІ наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, 5-6 грудня 2012 р. : тези доп - 2012. - Том ІІ. – С. 118.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7701 |
|
Language |
other
|
|