Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
Обоснование рациональных режимов работы хлебопекарных печей Justification of rational modes of bakery ovens |
|
Creator |
Ковальов, О. В.
Беседа, С. Д. Ковалев, А. В. Беседа, С. Д. Kovalyov, O. Beseda, S. |
|
Subject |
хлібопекарська піч
продуктивність відпрацьовані гази паливо продукти згоряння температура хлебопекарная печь производительность топливо отработанные газы продукты сгорания температура baking oven productivity fuel exhaust gases combustion products the temperature |
|
Description |
Проведені дослідження роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння – найбільш розповсюдженого типу хлібопекарських печей, при перемінних режимах роботи. У цих печах підвищення продуктивності призводить до збільшення температури відпрацьованих газів, зниження – до зменшення температури відпрацьованих газів. Проведенные исследования работы печей с рециркуляцией продуктов сгорания - наиболее распространенного типа хлебопекарных печей, при переменных режимах работы. В этих печах повышение производительности приводит к увеличению температуры отработанных газов, снижение - к уменьшению температуры отработавших газов. Studies of the oven with recirculation of combustion products - the most common type of bakery ovens with variable modes. These furnaces productivity increases flue gas temperature, lower - to reduce the flue gas temperature. |
|
Date |
2013-04-29T07:50:14Z
2013-04-29T07:50:14Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ковальов, О. В. Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей / О. В. Ковальов, С. Д. Беседа // Тези доповідей XVІ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 5-6 грудня 2012 р. – Тернопіль, 2012. - Том ІІ. – С. 119.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7702 |
|
Language |
other
|
|