Запис Детальніше

Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
Обоснование рациональных режимов работы хлебопекарных печей
Justification of rational modes of bakery ovens
 
Creator Ковальов, О. В.
Беседа, С. Д.
Ковалев, А. В.
Беседа, С. Д.
Kovalyov, O.
Beseda, S.
 
Subject хлібопекарська піч
продуктивність
відпрацьовані гази
паливо
продукти згоряння
температура
хлебопекарная печь
производительность
топливо
отработанные газы
продукты сгорания
температура
baking oven
productivity
fuel
exhaust gases
combustion products
the temperature
 
Description Проведені дослідження роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння – найбільш розповсюдженого типу хлібопекарських печей, при перемінних режимах роботи. У цих печах підвищення продуктивності призводить до збільшення температури відпрацьованих газів, зниження – до зменшення температури відпрацьованих газів.
Проведенные исследования работы печей с рециркуляцией продуктов сгорания - наиболее распространенного типа хлебопекарных печей, при переменных режимах работы. В этих печах повышение производительности приводит к увеличению температуры отработанных газов, снижение - к уменьшению температуры отработавших газов.
Studies of the oven with recirculation of combustion products - the most common type of bakery ovens with variable modes. These furnaces productivity increases flue gas temperature, lower - to reduce the flue gas temperature.
 
Date 2013-04-29T07:50:14Z
2013-04-29T07:50:14Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Ковальов, О. В. Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей / О. В. Ковальов, С. Д. Беседа // Тези доповідей XVІ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 5-6 грудня 2012 р. – Тернопіль, 2012. - Том ІІ. – С. 119.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7702
 
Language other