Запис Детальніше

Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини
Технология бисквитных полуфабрикатов из муки из рябины
Technology of biscuit semi-finished products out of ash flour
 
Creator Мирошник, Ю. А.
Мирошник, Ю. А.
Myroshnyk, Y.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
 
Subject горобинове борошно
масляний бісквітний напівфабрикат
борошняні кондитерські вироби
рябиновая мука
масляный бисквитный полуфабрикат
мучные кондитерские изделия
ash flour
biscuit semi-finished product
pastry
 
Description Запропоновано спосіб масляного бісквітного напівфабрикату з додаванням горобинового борошна, отриманого шляхом висушування плодів горобини червоної та їх подрібнення. Предложен способ масляного бисквитного полуфабриката с добавлением рябинового муки, полученной путем сушки плодов рябины красной и их измельчения. The method for biscuit semi-finished product with the addition of ash flour obtained by drying and grinding the fruits of red ash is proposed.
 
Date 2013-04-29T07:52:40Z
2013-04-29T07:52:40Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Мирошник, Ю. А. Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини / Ю. А. Мирошник, В.Ф. Доценко, А.В. Гавриш // Збірник тез доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельногогосподарств і торгівлі". – Х.: ХДУХТ, 2013. – С. 122.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7703
 
Language other