Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини
Технология бисквитных полуфабрикатов из муки из рябины Technology of biscuit semi-finished products out of ash flour |
|
Creator |
Мирошник, Ю. А.
Мирошник, Ю. А. Myroshnyk, Y. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. |
|
Subject |
горобинове борошно
масляний бісквітний напівфабрикат борошняні кондитерські вироби рябиновая мука масляный бисквитный полуфабрикат мучные кондитерские изделия ash flour biscuit semi-finished product pastry |
|
Description |
Запропоновано спосіб масляного бісквітного напівфабрикату з додаванням горобинового борошна, отриманого шляхом висушування плодів горобини червоної та їх подрібнення. Предложен способ масляного бисквитного полуфабриката с добавлением рябинового муки, полученной путем сушки плодов рябины красной и их измельчения. The method for biscuit semi-finished product with the addition of ash flour obtained by drying and grinding the fruits of red ash is proposed.
|
|
Date |
2013-04-29T07:52:40Z
2013-04-29T07:52:40Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мирошник, Ю. А. Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини / Ю. А. Мирошник, В.Ф. Доценко, А.В. Гавриш // Збірник тез доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельногогосподарств і торгівлі". – Х.: ХДУХТ, 2013. – С. 122.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7703 |
|
Language |
other
|
|