Запис Детальніше

Дослідження мікробіологічних показників сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження мікробіологічних показників сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
Исследование микробиологических показателей сыворотки молочной, обработанной электроискровыми разрядами
Research on microbiological indicators of milk whey processed with electric-spark discharges
 
Creator Чернюшок, О. А.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Василів, В. П.
Чернюшок, О. А.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Васылив, В. П.
Chernyushok, O.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Vasyliv, V.
 
Subject оброблення
електроіскрові розряди
напруга
мікробіологічні показники
сироватка молочна
обработка
электроискровые разряды
напряжение
микробиологические показатели
сыворотка молочная
processing
electric-spark discharges
voltage
microbiological indicators
milk whey
 
Description Вивчено характер дії електроіскрового оброблення на мікроорганізми молочної сироватки (загальну кількість мікроорганізмів, плісняві гриби, дріжджі).
Изучен характер действия электроискровой обработки на микроорганизмы молочной сыворотки (общее количество микроорганизмов, плесневые грибы, дрожжи). A nature of electric-spark processing impact on microorganism in milk whey (total amount of microorganism, mould and yeast) is studied.
 
Date 2013-04-29T08:53:42Z
2013-04-29T08:53:42Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Чернюшок, О. А. Дослідження мікробіологічних показників сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. П. Василів // Збірник праць за підсумками ІІ міжнародної наук.-практ. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів. – К. : НУБіП, 2012. - Ч. 1. – С. 279-280.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7707
 
Language other