Особенности использования отходов пивоварения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особенности использования отходов пивоварения
Особливості використання відходів пивоваріння Features of waste brewery |
|
Creator |
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М. Koshova, V. Романова, З. М. Романова, З. Н. Romanova, Z. Ашмарина, Г. Р. Ашмаріна, Г. Р. Ashmarina, G. |
|
Subject |
сезонность
пивная дробина сушка утилизация оптимизация минимизация расходов гранулированная дробина гранульована дробина пивна дробина сушка утилізація оптимізація мінімізація витрат сезонність granulated pellet brewer's grain drying recycling optimization minimize costs seasonality |
|
Description |
Проведенные исследования сырой пивной дробины показали, что разница по основным химическим показателям, характеризующим качество корма в пересчете на сухое вещество, незначительна. Проведені дослідження сирої пивної дробини показали, що різниця за основними хімічними показниками, які характеризують якість корму в перерахунку на суху речовину, незначна. The research of crude spent grains showed that the difference in the basic chemical parameters characterizing the quality of food in the rerun on a dry basis, is negligible. |
|
Date |
2013-04-29T11:12:39Z
2013-04-29T11:12:39Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошевая, В. Н. Особенности использования отходов пивоварения / В. Н. Кошевая, З. М. Романова, Г. Р. Ашмарина // Напитки. Технологии и Инновации. – 2012. - № 6-7. - С. 60-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7712 |
|
Language |
other
|
|