Запис Детальніше

Особенности использования отходов пивоварения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особенности использования отходов пивоварения
Особливості використання відходів пивоваріння
Features of waste brewery
 
Creator Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Ашмарина, Г. Р.
Ашмаріна, Г. Р.
Ashmarina, G.
 
Subject сезонность
пивная дробина
сушка
утилизация
оптимизация
минимизация расходов
гранулированная дробина
гранульована дробина
пивна дробина
сушка
утилізація
оптимізація
мінімізація витрат
сезонність
granulated pellet
brewer's grain
drying
recycling
optimization
minimize costs
seasonality
 
Description Проведенные исследования сырой пивной дробины показали, что разница по основным химическим показателям, характеризующим качество корма в пересчете на сухое вещество, незначительна.
Проведені дослідження сирої пивної дробини показали, що різниця за основними хімічними показниками, які характеризують якість корму в перерахунку на суху речовину, незначна.
The research of crude spent grains showed that the difference in the basic chemical parameters characterizing the quality of food in the rerun on a dry basis, is negligible.
 
Date 2013-04-29T11:12:39Z
2013-04-29T11:12:39Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кошевая, В. Н. Особенности использования отходов пивоварения / В. Н. Кошевая, З. М. Романова, Г. Р. Ашмарина // Напитки. Технологии и Инновации. – 2012. - № 6-7. - С. 60-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7712
 
Language other