Запис Детальніше

Удосконалення технології виробництва м'ясних консервів з використанням соєвих протеїнів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виробництва м'ясних консервів з використанням соєвих протеїнів
Совершенствование технологии производства мясных консервов с использованием соевых протеинов
The improvement of the production technology of meat preserves with the use of soy proteins
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Баль-Прилипко, Л. В.
Баль-Прилипко, Л. В.
Bal-Prylypko, L.
Дядечко, О. В.
Дядечко, Е. В.
Djadechko, O.
Яворський, В. В.
Яворский, В. В.
Yavorskyi, V.
Галібаренко, А. Н.
Галибаренко, А. Н.
Galibarenko, A.
Моісеєнко, О. М.
Моисеенко, Е. Н.
Moiseenko, O.
 
Subject консерви
м'ясо
соєві протеїни
технологія
сировина
консервы
мясо
соевые протеины
технология
сырьё
preserves
meat
soy proteins
technology
raw
 
Description Розроблена технологія м'ясних консервів з використанням соєвих концентратів. Використання соєвих протеїнів дозволяє підвищити якість готової продукції, покращити економічні показники за рахунок заміни до 20 % м'ясної сировини.
Совершенствование технологии производства мясных консервов с использованием соевых протеинов.
Разработана технология мясных консервов с использованием соевых концентратов. Использование соевых протеинов позволяет повысить качество готовой продукции, улучшить экономические показатели за счет замены до 20 % мясного сырья.
Developed the tecnology of meat preserves with the use of soy concentrates. The use of soy proteins allows to improve the quality of the finished products and increases an economic indices by replacing up 20% of meat raw.
 
Date 2013-04-02T12:52:52Z
2013-04-02T12:52:52Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Удосконалення технології виробництва м'ясних консервів з використанням соєвих протеїнів / Ю. П. Венглюк , Л. В. Баль-Прилипко , Е. В. Дядечко , В. В. Яворский , А. Н. Галибаренко , Е. Н. Моисеенко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наукових праць. - 1998. - С. 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7207
 
Language other