Удосконалення технології виробництва м'ясних консервів з використанням соєвих протеїнів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології виробництва м'ясних консервів з використанням соєвих протеїнів
Совершенствование технологии производства мясных консервов с использованием соевых протеинов The improvement of the production technology of meat preserves with the use of soy proteins |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Баль-Прилипко, Л. В. Баль-Прилипко, Л. В. Bal-Prylypko, L. Дядечко, О. В. Дядечко, Е. В. Djadechko, O. Яворський, В. В. Яворский, В. В. Yavorskyi, V. Галібаренко, А. Н. Галибаренко, А. Н. Galibarenko, A. Моісеєнко, О. М. Моисеенко, Е. Н. Moiseenko, O. |
|
Subject |
консерви
м'ясо соєві протеїни технологія сировина консервы мясо соевые протеины технология сырьё preserves meat soy proteins technology raw |
|
Description |
Розроблена технологія м'ясних консервів з використанням соєвих концентратів. Використання соєвих протеїнів дозволяє підвищити якість готової продукції, покращити економічні показники за рахунок заміни до 20 % м'ясної сировини. Совершенствование технологии производства мясных консервов с использованием соевых протеинов. Разработана технология мясных консервов с использованием соевых концентратов. Использование соевых протеинов позволяет повысить качество готовой продукции, улучшить экономические показатели за счет замены до 20 % мясного сырья. Developed the tecnology of meat preserves with the use of soy concentrates. The use of soy proteins allows to improve the quality of the finished products and increases an economic indices by replacing up 20% of meat raw. |
|
Date |
2013-04-02T12:52:52Z
2013-04-02T12:52:52Z 1998 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Удосконалення технології виробництва м'ясних консервів з використанням соєвих протеїнів / Ю. П. Венглюк , Л. В. Баль-Прилипко , Е. В. Дядечко , В. В. Яворский , А. Н. Галибаренко , Е. Н. Моисеенко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна
обгрунтованість у підприємствах харчування.
Економічні проблеми торгівлі : збірник наукових праць. - 1998. - С. 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7207 |
|
Language |
other
|
|