Запис Детальніше

Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем
Исследование свойств мясных фаршевых систем
Research attributes of force-meat systems
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Венглюк, О. В.
Венглюк, А. В.
Vengliyk, O.
 
Subject фарш
м'ясо
биточки
показники
компоненти
фарш
мясо
биточки
показатели
компоненты
force-meat
meat
rissoles
indexes
components
 
Description Підібрані компоненти та розроблені рецептури м’ясних фаршів, з яких вироблені биточки, досліджені органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники фаршів та готових виробів та за ними визначені оптимальні поєднання інгредієнтів в кращих варіантах рецептур.

Подобраны компоненты и разработаны рецептуры мясных фаршей, с которых изготовлены биточки, исследованы органолептичес кие, физико-химические, функционально-технологические показатели фаршей и готовых изделий и по ним определены оптимальные сочетания ингредиентов в лучших вариантах рецептур.

Neat components and worked out compounding of forcemeats, from that there are mine-out rissoles, investigational оrganoleptic, physical and chemical, functionally-technological indexes of stuffing and finish goods and after them optimal combinations of ingredients are certain in the best variants of compounding.
 
Date 2013-04-04T14:35:28Z
2013-04-04T14:35:28Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Крижова Ю. П. (Венглюк Ю. П.) Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем / Ю. П. Крижова, О. В. Венглюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2012. – №10 (20). - С. 133-135.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7316
 
Language other