Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем
Исследование свойств мясных фаршевых систем Research attributes of force-meat systems |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Венглюк, О. В. Венглюк, А. В. Vengliyk, O. |
|
Subject |
фарш
м'ясо биточки показники компоненти фарш мясо биточки показатели компоненты force-meat meat rissoles indexes components |
|
Description |
Підібрані компоненти та розроблені рецептури м’ясних фаршів, з яких вироблені биточки, досліджені органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники фаршів та готових виробів та за ними визначені оптимальні поєднання інгредієнтів в кращих варіантах рецептур. Подобраны компоненты и разработаны рецептуры мясных фаршей, с которых изготовлены биточки, исследованы органолептичес кие, физико-химические, функционально-технологические показатели фаршей и готовых изделий и по ним определены оптимальные сочетания ингредиентов в лучших вариантах рецептур. Neat components and worked out compounding of forcemeats, from that there are mine-out rissoles, investigational оrganoleptic, physical and chemical, functionally-technological indexes of stuffing and finish goods and after them optimal combinations of ingredients are certain in the best variants of compounding. |
|
Date |
2013-04-04T14:35:28Z
2013-04-04T14:35:28Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Крижова Ю. П. (Венглюк Ю. П.) Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем / Ю. П. Крижова, О. В. Венглюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2012. – №10 (20). - С. 133-135.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7316 |
|
Language |
other
|
|