Запис Детальніше

Стан комплексу інтима-медіа сонних артерій та функцій лівого шлуночка у хворих на цукровий діабет та артеріальну гіпертензію (за даними УЗД)

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан комплексу інтима-медіа сонних артерій та функцій лівого шлуночка у хворих на цукровий діабет та артеріальну гіпертензію (за даними УЗД)
 
Creator Орловський, Віктор Феліксович
Орловский, Виктор Феликсович
Orlovskyi, Viktor Feliksovych
Наумко, Ю.С.
 
Subject артеріальна гіпертензія
артериальная гипертензия
arterial hypertension
цукровий діабет
сахарный диабет
diabetes
 
Description Артеріальна гіпертензія (АГ) є вагомим фактором прогресування серцево-судинних ускладнень при цукровому діабеті (ЦД). Вплив АГ будь-якого ґенезу при ЦД на стан судин та міокарда призводить до появи чи поглиблення в них структурних та функціональних змін. Дослідження цих змін стало метою цієї роботи.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-03-30T12:47:25Z
2011-03-30T12:47:25Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Наумко, Ю.С. Стан комплексу інтима-медіа сонних артерій та функцій лівого шлуночка у хворих на цукровий діабет та артеріальну гіпертензію (за даними УЗД) [Текст] / Ю.С. Наумко, В.Ф. Орловський // Сучасні досягнення внутрішньої медицини. Сучасні досягнення в хірургії. Сучасні досягнення теоретичної та практичної медицини : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів присвячених Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 24-25 квітня 2008 р. - Суми : СумДУ, 2008. - С.8-9.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/4685
 
Language uk