Запис Детальніше

Стійкість кольору варених ковбас

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стійкість кольору варених ковбас
Устойчивость цвета вареных колбас
Stability color boiled sausages
 
Creator Осейко, М. І.
Осейко, Н. И.
Oseyko, M.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject нітрозопігменти
нитрозопигменты
nitrozo pigments
кольороутворення
м’ясна сировина
величина рН
варені ковбаси
фосфатна суміш
харчова композиція
цветообразование
мясное сирьё
показатель рН
вареные колбасы
фосфатная смесь
пищевая композиция
formation of color
raw meat pH
boiled sausage
phosphate mixture
food composition
 
Description Утворення нітрозопігментів у м’ясопродуктах, зокрема варених ковбасах, залежить від реакції середовища і уповільнюється внаслідок зсуву величини рН м’ясної системи в лужний бік. Для дослідження стійкості кольору нами запропонована модифікована методика визначення спектрофотометричних характеристик зрізів м’ясопродуктів після їх експозиції.
Образование нитрозопигментов у мясопродуктах, в частности вареных колбасах, зависит от реакции среды и уменьшается вследствии сдвига показателя рН мясной системы в щёлочную сторону. Для исследования устойчивости цвета мы предложили модифицированную методику определения спектрофотометрических характеристик срезов мясопродуктов после их экспозиции.
Formation nitrozo-pigments in meat products, including in boiled sausages, depends on the reaction medium and be slowing due to the shift in the pH value of the meat to the alkaline side. To investigate the stability of the color, we proposed a modified spectrophotometric method of determining the characteristics of meat products slices after exposure.
 
Date 2012-12-17T13:52:46Z
2012-12-17T13:52:46Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Осейко, М. Стійкість кольору варених ковбас / М. Осейко, І. Страшинський, Г. Гончаров // Харчова і переробна промисловість. — 2004. — № 6(298). — С. 20-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4478
 
Language other