Математична модель вмісту сухих речовин при зброджуванні квасного сусла залежно від використання різних видів зернової сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Математична модель вмісту сухих речовин при зброджуванні квасного сусла залежно від використання різних видів зернової сировини
Математическая модель содержания сухих веществ при сбраживании квасного сусла в зависимости от использования различных видов зернового сырья Mathematical model of dry matter content in the fermentation kvass wort depending on the use of various kinds of grain materials |
|
Creator |
Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л. Seidykh, O. Маковецька, С. В. Маковецкая, С. В. Makovetska, S. Бойко, М. І. Бойко, М. И. Boyko, M. Прибильський, В. Л. Прибыльский, В. Л. Pribylskiy, V. Бондар, М. В. Бондарь, Н. В. Bondar, M. |
|
Subject |
Дослідні дані
квасне сусло метод найменших квадратів математична модель Опытные данные квасное сусло метод наименьших квадратов математическая модель Experimental data kvass wort the method of least squares the mathematical model |
|
Description |
Дана стаття присвячена побудові математичної моделі вмісту сухих речовин при зброджуванні квасного сусла залежно від використання різних видів зернової сировини. При обробці експериментальних даних були вибрані три математичні моделі (лінійна, експоненціальна та квадратична), знайдені параметри кожної моделі, після оцінки середніх відносних похибок була отримана математична модель для кожного зразка. Данная статья посвящена построению математической модели содержания сухих веществ при сбраживании квасного сусла в зависимости от использования различных видов зернового сырья. При обработке экспериментальных данных были выбраны три математические модели (линейная, экспоненциальная и квадратичная), найденные параметры каждой модели, после оценки средних относительных погрешностей была получена математическая модель для каждого образца.This paper focuses on the construction of a mathematical model of dry matter content in the fermentation kvass wort depending on the use of various kinds of grain materials. In processing the experimental data were sampled three mathematical models (linear, exponential and quadratic) found parameters of each model, after evaluating the average relative error was obtained mathematical model for each sample.
|
|
Publisher |
Журнал «Хранение и переработка зерна»
|
|
Date |
2013-02-26T14:02:53Z
2013-02-26T14:02:53Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Журнал «Хранение и переработка зерна» ежемесячный научно-практический журнал, №12 (162) декабрь 2012 Днепропетровск (стор. 66-68)
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6587 |
|
Language |
other
|
|