Запис Детальніше

Математична модель вмісту сухих речовин при зброджуванні квасного сусла залежно від використання різних видів зернової сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математична модель вмісту сухих речовин при зброджуванні квасного сусла залежно від використання різних видів зернової сировини
Математическая модель содержания сухих веществ при сбраживании квасного сусла в зависимости от использования различных видов зернового сырья
Mathematical model of dry matter content in the fermentation kvass wort depending on the use of various kinds of grain materials
 
Creator Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л.
Seidykh, O.
Маковецька, С. В.
Маковецкая, С. В.
Makovetska, S.
Бойко, М. І.
Бойко, М. И.
Boyko, M.
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
 
Subject Дослідні дані
квасне сусло
метод найменших квадратів
математична модель
Опытные данные
квасное сусло
метод наименьших квадратов
математическая модель
Experimental data
kvass wort
the method of least squares
the mathematical model
 
Description Дана стаття присвячена побудові математичної моделі вмісту сухих речовин при зброджуванні квасного сусла залежно від використання різних видів зернової сировини. При обробці експериментальних даних були вибрані три математичні моделі (лінійна, експоненціальна та квадратична), знайдені параметри кожної моделі, після оцінки середніх відносних похибок була отримана математична модель для кожного зразка. Данная статья посвящена построению математической модели содержания сухих веществ при сбраживании квасного сусла в зависимости от использования различных видов зернового сырья. При обработке экспериментальных данных были выбраны три математические модели (линейная, экспоненциальная и квадратичная), найденные параметры каждой модели, после оценки средних относительных погрешностей была получена математическая модель для каждого образца.This paper focuses on the construction of a mathematical model of dry matter content in the fermentation kvass wort depending on the use of various kinds of grain materials. In processing the experimental data were sampled three mathematical models (linear, exponential and quadratic) found parameters of each model, after evaluating the average relative error was obtained mathematical model for each sample.
 
Publisher Журнал «Хранение и переработка зерна»
 
Date 2013-02-26T14:02:53Z
2013-02-26T14:02:53Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Журнал «Хранение и переработка зерна» ежемесячный научно-практический журнал, №12 (162) декабрь 2012 Днепропетровск (стор. 66-68)
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6587
 
Language other