Запис Детальніше

Использование палыгорскита для обработки купажа на основе сброженного яблочного сока

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование палыгорскита для обработки купажа на основе сброженного яблочного сока
Використання палигорскіту для обробки купажу на основі збродженого яблучного соку
The use of palygorskite to handle the blend based on fermented apple juice
 
Creator Матко, С. В.
Манк, В. В.
Мельник, Л. М.
Жестерева, Н. А.
Мельник, З. П.
Матко, С. В.
Манк, В. В.
Мельник, Л. Н.
Жестерева, Н. А.
Мельник, З. П.
Matko, S.
Mank, V.
Melnik, L.
Jestereva, N.
Melnik, Z.
 
Subject стабілізація
помутніння
палигорськіт
яблучний сік
палыгорскит
помутнение
стабилизация
яблочный сок
turbidity
palygorskite
ctabilizatsiya
apple juice
 
Description Исследован процесс повышения прозрачности купажа на основе сброженного яблочного сока путем его обработки палыгорскитом. Встановлены рациональные параметры купажа адсорбентом. Доведено, что палыгорскит способствует стабилизации купажа при хранении.
Досліджено процес підвищення прозорості купажу на основі збродженого яблучного соку шляхом його обробки палигорськіту. Встановлено раціональні параметри купажу адсорбентом. Доведено, що палигорськіт сприяє стабілізації купажу при зберіганні.
Process of research Improving Transparency Blend Based sbrozhennoho yablochnoho juice ego Monitor palыhorskytom own way. Vstanovlenы ratsyonalnыe Options Blend adsorbent. It is shown, that promotes palыhorskyt Stabilization Blend in storage.
 
Date 2013-05-13T08:09:43Z
2013-05-13T08:09:43Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Матко, С. В. Использование палыгорскита для обработки купажа на основе сброженного яблочного сока / С. В. Матко, В. В. Манк, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, З. П. Мельник // Производство спирта и ликероводочных изделий. - М., 2007. – Вип. № 1. - C. 19-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7733
 
Language other