Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2275).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2275).
|
|
Creator |
Усіна, А.І.
Баландіна, І.С. |
|
Subject |
6.140101 - Гостинично-ресторанное дело
|
|
Date |
2013
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/31001/1/497%D0%9C%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%202%20%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%202011.pdf
Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2013) Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2275). [Образовательные ресурсы] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/31001/
|
|