Запис Детальніше

Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2275).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2275).
 
Creator Усіна, А.І.
Баландіна, І.С.
 
Subject 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело
 
Date 2013
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/31001/1/497%D0%9C%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%202%20%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%202011.pdf
Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2013) Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2275). [Образовательные ресурсы]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/31001/