Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину
Способность к комплексообразованию хлеба с продуктами переработки люпина Complexation ability of bread with lupin products |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Бондар, Н. П. Усатюк, С. І. Arsenieva, L. Bondar, N. Usatyuk, S. Арсеньева, Л. Ю. Бондарь, Н. П. Усатюк, С. И. |
|
Subject |
хліб з продуктами переробки люпину
хлеб с продуктами переработки люпина bread with lupin products пектинові фракції харчові волокна борошно з солоду люпину пектиновые фракции пищевые волокна мука из солода люпина pectin fractions dietary fiber lupin malt flour |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень детоксикаційних властивостей хліба з продуктами переробки люпину. В статье приведены результаты исследований детоксикационных свойств хлеба с продуктами переработки люпина. The investigation results of detoxification properties of bread with lupin products are presented in the article.
|
|
Date |
2012-09-18T20:00:12Z
2012-09-18T20:00:12Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Арсеньєва, Л. Ю. Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. І. Усатюк // Хранение и переработка зерна. – 2005. - № 6. - С. 56-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2709 |
|
Language |
uk_UK
|
|