Запис Детальніше

Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину
Способность к комплексообразованию хлеба с продуктами переработки люпина
Complexation ability of bread with lupin products
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Бондар, Н. П.
Усатюк, С. І.
Arsenieva, L.
Bondar, N.
Usatyuk, S.
Арсеньева, Л. Ю.
Бондарь, Н. П.
Усатюк, С. И.
 
Subject хліб з продуктами переробки люпину
хлеб с продуктами переработки люпина
bread with lupin products
пектинові фракції
харчові волокна
борошно з солоду люпину
пектиновые фракции
пищевые волокна
мука из солода люпина
pectin fractions
dietary fiber
lupin malt flour
 
Description У статті наведено результати досліджень детоксикаційних властивостей хліба з продуктами переробки люпину. В статье приведены результаты исследований детоксикационных свойств хлеба с продуктами переработки люпина. The investigation results of detoxification properties of bread with lupin products are presented in the article.
 
Date 2012-09-18T20:00:12Z
2012-09-18T20:00:12Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Арсеньєва, Л. Ю. Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. І. Усатюк // Хранение и переработка зерна. – 2005. - № 6. - С. 56-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2709
 
Language uk_UK