Термізація молока як спосіб поліпшення його технологічних властивостей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Термізація молока як спосіб поліпшення його технологічних властивостей
Термизация молока как способ улучшения его технологических свойств Thermization of milk is a way to improve its technological properties |
|
Creator |
Фещенко, Г. П.
Фещенко, Г. П. Feschenko, G. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. |
|
Subject |
молоко
первинна термообробка термізація термостійкість кислотність алкогольна проба молоко первичная термообработка термизация термостойкость кислотность алкогольная проба milk the primary heat treatment thermization thermal stability acidity alcohol test |
|
Description |
Доведено доцільність використання первинної термообробки вихідного молока – термізації, з метою підвищення його термостійкості, поліпшення якісних характеристик молока та стійкості до зберігання. Вивчено характер змін фізико-хімічних показників молока після термізації і протягом зберігання. Встановлено оптимальний режим термізації при виробництві молочних продуктів. Доказана целесообразность использования первичной термообработки исходного молока - термизации, с целью повышения его термостойкости, улучшение качественных характеристик молока и устойчивости к хранению. Изучен характер изменений физико-химических показателей молока после термизации и при хранении. Установлено оптимальный режим термизации при производстве молочных продуктов. One substantiated appropriateness (feasibility) of the primary heat treatment – thermization – of original milk, aimed to improve its thermal stability, quality properties and storage stability. Change patterns in physical and chemical indicators of milk after thermization and during storage were studied. Optimal thermization conditions for dairy products were determined. |
|
Date |
2013-05-15T11:04:20Z
2013-05-15T11:04:20Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Фещенко, Г. П. Термізація молока як спосіб поліпшення його технологічних властивостей / Г. П. Фещенко, Г. Є. Поліщук, О. В.Кочубей-Литвиненко // Молочна промисловість. – 2004. – №1. – С. 38-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7804 |
|
Language |
other
|
|