Запис Детальніше

Термізація молока як спосіб поліпшення його технологічних властивостей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Термізація молока як спосіб поліпшення його технологічних властивостей
Термизация молока как способ улучшения его технологических свойств
Thermization of milk is a way to improve its technological properties
 
Creator Фещенко, Г. П.
Фещенко, Г. П.
Feschenko, G.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
 
Subject молоко
первинна термообробка
термізація
термостійкість
кислотність
алкогольна проба
молоко
первичная термообработка
термизация
термостойкость
кислотность
алкогольная проба
milk
the primary heat treatment
thermization
thermal stability
acidity
alcohol test
 
Description Доведено доцільність використання первинної термообробки вихідного молока – термізації, з метою підвищення його термостійкості, поліпшення якісних характеристик молока та стійкості до зберігання.
Вивчено характер змін фізико-хімічних показників молока після термізації і протягом зберігання. Встановлено оптимальний режим термізації при виробництві молочних продуктів.
Доказана целесообразность использования первичной термообработки исходного молока - термизации, с целью повышения его термостойкости, улучшение качественных характеристик молока и устойчивости к хранению.
Изучен характер изменений физико-химических показателей молока после термизации и при хранении. Установлено оптимальный режим термизации при производстве молочных продуктов.
One substantiated appropriateness (feasibility) of the primary heat treatment – thermization – of original milk, aimed to improve its thermal stability, quality properties and storage stability.
Change patterns in physical and chemical indicators of milk after thermization and during storage were studied. Optimal thermization conditions for dairy products were determined.
 
Date 2013-05-15T11:04:20Z
2013-05-15T11:04:20Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Фещенко, Г. П. Термізація молока як спосіб поліпшення його технологічних властивостей / Г. П. Фещенко, Г. Є. Поліщук, О. В.Кочубей-Литвиненко // Молочна промисловість. – 2004. – №1. – С. 38-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7804
 
Language other