Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом
Усовершенствование технологии хлебобулочных изделий со сбалан-сированным химическим составом Improving technology bakery with a balanced chemical composition |
|
Creator |
Арсиненко, Н. О.
Арсиненко, Н. А. Arsynenko, N. |
|
Subject |
функціональні хлібобулочні вироби
борошняно-зернові суміші «Гармонія» збалансований хімічний склад мікронутрієнти харчова цінність функциональные хлебобулочные изделия мучнисто-зерновые смеси «Гармония» сбалансированный химический состав микронутриенты пищевая ценность functional bakery flour-corn mixtures "Harmony" balanced chemical composition micronutrients nutritional value |
|
Description |
Розроблено технологію хліба із використанням борошняно-зернових сумішей для хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом. Проведено оцінку споживних властивостей нового хліба «Гармонія». Розроб-лено пакет нормативної документації. Запропоновану технологію апробовано у виробничих умовах.Разработана технология хлеба из использованием мучнисто-зерновых смесей для хлебобулочных изделий со сбалансированным химическим составом. Проведена оценка потребительских свойств нового хлеба «Гармония». Разработаны лено пакет нормативной документации. Предложенную технологию апробированы в производственных условиях.The technology of using bread flour, grain mixes for bakery products with a balanced chemical composition. The estimation of consumer properties of the new bread "Harmony". Develop-Leno package documentation. The proposed technology was tested in a production environment.
|
|
Date |
2013-05-15T07:42:43Z
2013-05-15T07:42:43Z 2013 |
|
Identifier |
Арсиненко Н. О. Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом: автореф. дис... канд техн. наук: 05.18.01/НУХТ.– К., 2013.– 25 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7781 |
|
Language |
other
|
|