Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування
Влияние механической обработки на изменение структурно-механических свойств теста во время замеса Effect machining to change the structural and mechanical properties of the dough during mixing |
|
Creator |
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С. Марченко, А. В. Марченко, А. В. Кравченко, О. І. Кравченко, А. И. Telichkun, Yu. Marchenko, A. Kravchenko, O. I. |
|
Subject |
шнек
шнек механічна обробка ефективна в’язкість механическая обработка эффективная вязкость screw machining effective viscosity |
|
Description |
У даній статті представлена інформація щодо використання шнекових робочих органів для інтенсифікації процесу обробки дріжджового тіста. В данной статье представлена информация об использовании шнековых рабочих органов для интенсификации процесса обработки дрожжевого теста. This article describes how to use the screw working bodies to intensify the process of processing of the yeast dough. |
|
Date |
2013-05-15T07:23:14Z
2013-05-15T07:23:14Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Кравченко, О. І. Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання / О. І. Кравченко, О. В. Булавка, Ю. С. Теличкун // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв: зб. тез Міжнар. студ. наук. -практ. конф. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 4. – С. 103-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7779 |
|
Language |
other
|
|