Запис Детальніше

Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування
Влияние механической обработки на изменение структурно-механических свойств теста во время замеса
Effect machining to change the structural and mechanical properties of the dough during mixing
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Марченко, А. В.
Марченко, А. В.
Кравченко, О. І.
Кравченко, А. И.
Telichkun, Yu.
Marchenko, A.
Kravchenko, O. I.
 
Subject шнек
шнек
механічна обробка
ефективна в’язкість
механическая обработка
эффективная вязкость
screw
machining
effective viscosity
 
Description У даній статті представлена інформація щодо використання шнекових робочих органів для інтенсифікації процесу обробки дріжджового тіста. В данной статье представлена информация об использовании шнековых рабочих органов для интенсификации процесса обработки дрожжевого теста.
This article describes how to use the screw working bodies to intensify the process of processing of the yeast dough.
 
Date 2013-05-15T07:23:14Z
2013-05-15T07:23:14Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Кравченко, О. І. Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання / О. І. Кравченко, О. В. Булавка, Ю. С. Теличкун // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв: зб. тез Міжнар. студ. наук. -практ. конф. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 4. – С. 103-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7779
 
Language other