Запис Детальніше

Спосіб прояснення яблучного соку (патент на винахід №95727)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб прояснення яблучного соку (патент на винахід №95727)
Способ просветления яблочного сока (патент на изобретение № 95727)
Method enlightenment apple juice (the patent number 95727)
 
Creator Матко, С. В.
Мельник, Л. М.
Матко, С. В.
Мельник, Л. Н.
Matko, S.
Melnik, L.
 
Subject сік
адсорбція
палигорськіт
ферментні препарати
сок
адсорбция
палыгорскит
ферментные препараты
juice
adsorption
palygorskite
enzymes
 
Description Спосіб прояснення яблучного соку, що передбачає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку обробляють ферментним препаратом Фруктозимом Р у кількості 0,005-0,01%, тривалістю 1,0-1,5 год при температурі соку 45-50ºС , а потім піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 2,0-3,0 мм концентрацією 2,5-3,3% мас. % при температурі 60-80ºС протягом 20-30 хв.
Способ осветления яблочного сока, предусматривает комбинированную обработку яблочного сока, который отличается тем, что яблочный сок сначала обрабатывают ферментным препаратом Фруктозимом Р в количестве 0,005-0,01%, продолжительностью 1,0-1,5 ч при температуре сока 45-50 º С, а потом подвергают адсорбционной очистке палыгорскитовые фракции 2,0-3,0 мм концентрацией 2,5-3,3% масс. % при температуре 60-80 º С в течение 20-30 мин.
Method clarification of apple juice, which provides combined processing of apple juice, which is characterized in that apple juice initially treated enzyme preparation Fruktozymom P 0,005-0,01% in the number, duration of 1.0-1.5 h at a temperature of 45-50 º C juice, and then subjected to purification of palygorskite adsorbed fraction 2.0-3.0 mm 2,5-3,3 wt% concentration. % At a temperature of 60-80 º C for 20-30 minutes.
 
Date 2013-05-15T10:41:30Z
2013-05-15T10:41:30Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Патент на винахід № 95727, UA МПК A23L2/70 (2006.01). Спосіб прояснення яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник ; власник Національний університет харчових технологій. – а201006754 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 25.08.2011, Бюл. № 16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7802
 
Language other