Спосіб прояснення яблучного соку (патент на винахід №95727)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб прояснення яблучного соку (патент на винахід №95727)
Способ просветления яблочного сока (патент на изобретение № 95727) Method enlightenment apple juice (the patent number 95727) |
|
Creator |
Матко, С. В.
Мельник, Л. М. Матко, С. В. Мельник, Л. Н. Matko, S. Melnik, L. |
|
Subject |
сік
адсорбція палигорськіт ферментні препарати сок адсорбция палыгорскит ферментные препараты juice adsorption palygorskite enzymes |
|
Description |
Спосіб прояснення яблучного соку, що передбачає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку обробляють ферментним препаратом Фруктозимом Р у кількості 0,005-0,01%, тривалістю 1,0-1,5 год при температурі соку 45-50ºС , а потім піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 2,0-3,0 мм концентрацією 2,5-3,3% мас. % при температурі 60-80ºС протягом 20-30 хв. Способ осветления яблочного сока, предусматривает комбинированную обработку яблочного сока, который отличается тем, что яблочный сок сначала обрабатывают ферментным препаратом Фруктозимом Р в количестве 0,005-0,01%, продолжительностью 1,0-1,5 ч при температуре сока 45-50 º С, а потом подвергают адсорбционной очистке палыгорскитовые фракции 2,0-3,0 мм концентрацией 2,5-3,3% масс. % при температуре 60-80 º С в течение 20-30 мин. Method clarification of apple juice, which provides combined processing of apple juice, which is characterized in that apple juice initially treated enzyme preparation Fruktozymom P 0,005-0,01% in the number, duration of 1.0-1.5 h at a temperature of 45-50 º C juice, and then subjected to purification of palygorskite adsorbed fraction 2.0-3.0 mm 2,5-3,3 wt% concentration. % At a temperature of 60-80 º C for 20-30 minutes. |
|
Date |
2013-05-15T10:41:30Z
2013-05-15T10:41:30Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент на винахід № 95727, UA МПК A23L2/70 (2006.01). Спосіб прояснення яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник ; власник Національний університет харчових технологій. – а201006754 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 25.08.2011, Бюл. № 16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7802 |
|
Language |
other
|
|