Результативність та ефективність діяльності підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Результативність та ефективність діяльності підприємств харчової промисловості
Результативность и эффективность деятельности предприятий пищевой промышленности Effectiveness and efficiency of the food industry enterprises function |
|
Creator |
Стешенко, Л. І.
Стешенко, Л. И. Steshenko, L. |
|
Subject |
синергетичний ефект
результативність ефективність харчова промисловість система показників стратегічний альянс синергетический эффект результативность эффективность пищевая промышленность система показателей стратегический альянс synergistic effect effectiveness efficiency food industry system of performances strategic alliance |
|
Description |
У дисертації уточнено поняття, сутність і форми прояву результативності та ефективності виробничо-господарської діяльності, розроблено методологічні засади оцінки результативності та ефективності діяльності виробничих підприємств, виявлено системні відмінності і фактори забезпечення результативності та ефективності діяльності переробно-харчових підприємств. Запропоновано авторський підхід до ідентифікації рівнів витрат, пов’язаних з недосконалістю інституціонального середовища функціонування виробничого підприємства, а також розроблено комплекс принципів, із дотриманням яких проводиться формування системи показників оцінювання результативності та ефективності діяльності суб’єктів господарювання. В диссертации уточнено понятие, сущность и формы проявления результативности и эффективности производственно-хозяйственной деятельности, разработаны методологические основы оценки результативности и эффективности деятельности производственных предприятий, выявлены системные различия и факторы обеспечения результативности и эффективности деятельности перерабатывающей-пищевых предприятий. Предложен авторский подход к идентификации уровней расходов, связанных с несовершенством институциональной среды функционирования производственного предприятия, а также разработан комплекс принципов, с соблюдением которых проводится формирование системы показателей оценки результативности и эффективности деятельности субъектов хозяйствования. The author clarifies the concept, nature and forms of the effectiveness and efficiency of industrial and economic activities developed methodological framework estimates the effectiveness and efficiency of manufacturing firms, found systematic differences and factors of the effectiveness and efficiency of the food-processing enterprises. An architectural approach to identify the levels of costs associated with imperfect institutional environment functioning production company, and developed a set of principles, which is held in compliance with the formation of a system of indicators evaluating the effectiveness and efficiency of business entities.
|
|
Date |
2013-05-15T09:32:59Z
2013-05-15T09:32:59Z 2013 |
|
Identifier |
Стешенко, Л. І. Результативність та ефективність діяльності підприємств харчової промисловості:автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / НУХТ. – К., 2013.– 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7798 |
|
Language |
other
|
|