Запис Детальніше

Использование модифицированных крахмалов в технологиях кисломолочных напитков

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование модифицированных крахмалов в технологиях кисломолочных напитков
Використання модифікованих крохмалів в технологіях кисломолочних напоїв
The use of modified starches in the technologies of fermented milk drinks
 
Creator Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Ющенко, Н. М.
Ющенко, Н. М.
Yuschenko, N.
Дідух, Т. А.
Дидух, Т. А.
Didukh, T.
 
Subject модифіковані крохмалі
динамічна в’язкість
температура
кисломолочні напої
напої на основі сироватки
модифицированные крахмалы
динамическая вязкость
температура
кисломолочные напитки
напитки на основе сыворотки
modified starches
dynamic viscosity
temperature
fermented milk drinks
whey-based drinks
 
Description Наведено класифікацію модифікованих крохмалів, складену за різними ознаками: характером його структурних перетворень; способом отримання та використаними при цьому реагентами і матеріалами.
Вивчена можливість використання модифікованих крохмалів вітчизняного виробництва в технологіях кисломолочних напоїв та напоїв на основі молочної сироватки.
Досліджено показник динамічної в’язкості клейстерів різних модифікованих крохмалів вітчизняного виробництва. Рекомендовано температуру теплового оброблення розчинів крохмалів.
Приведена классификация модифицированных крахмалов, составленная по различным признакам: по характеру его структурных преобразований, способом получения и использованными при этом реагентами и материалами.
Изучена возможность использования модифицированных крахмалов отечественного производства в технологиях кисломолочных напитков и напитков на основе молочной сыворотки.
Исследованы показатель динамической вязкости клейстера различных модифицированных крахмалов отечественного производства. Рекомендована температура тепловой обработки растворов крахмалов.
One presented a classification of modified starches prepared based on the following criteria: structural changes, production process and usage of reagents and materials herein.
It was studied an application potential of modified starches domestically produced in the technologies of fermented milk drinks and whey-based drinks.
One researched a dynamic viscosity of a paste for different modified starches produced domestically. Recommended temperature of heat treatment for starch solutions is also presented.
 
Date 2013-05-15T11:31:15Z
2013-05-15T11:31:15Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Кочубей-Литвиненко, О. В. Использование модифицированных крахмалов в технологиях кисломолочных напитков / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко, Т. А Дидух // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 1 - С. 57-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7808
 
Language other