Запис Детальніше

Кваліметрична оцінка цукрозамінників – поліолів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кваліметрична оцінка цукрозамінників – поліолів
Квалиметрическая оценка сахарозаменителей – полиолов
The complex index of poliols
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Соловйова, О. Л.
Соловьева, О. Л.
Soloveyova, O.
 
Subject сорбіт
сорбит
sorbit
лактитол
ізомальт
изомальт
lacty
zomalt
 
Description Досліджено солодкість, гігроскопічність, розчинність, калорійність, термостійкість, глікемічний індекс. Визначено комплексний показник якості, за двома варіантами: високої та низької гігроскопічності.
Исследовано сладость, гигроскопичность, растворимость, калорийность, термостабильность, гликемический индекс. Определено комплексный показатель качества по двум вариантам: высокой и низкой гигроскопичности.
The qualities are sweetness, solubility, absorbability, calorie content, heat resistence and glycaemic index. The necessary diagrams are made. The composite index of the main principles of qualimetry is calculated for two variants. Variant 1, when absorbability is high. And variant 2, when absorbability is low.
 
Date 2012-03-12T03:50:05Z
2012-03-12T03:50:05Z
2007
 
Identifier Дорохович, В. В. Кваліметрична оцінка цукрозамінників-поліолів / В. В. Дорохович, Соловйова О. Л. // Товарні ринки. - № 2. - 2007. – С. 101-107.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/432
 
Language uk_UK