Кваліметрична оцінка цукрозамінників – поліолів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кваліметрична оцінка цукрозамінників – поліолів
Квалиметрическая оценка сахарозаменителей – полиолов The complex index of poliols |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Соловйова, О. Л. Соловьева, О. Л. Soloveyova, O. |
|
Subject |
сорбіт
сорбит sorbit лактитол ізомальт изомальт lacty zomalt |
|
Description |
Досліджено солодкість, гігроскопічність, розчинність, калорійність, термостійкість, глікемічний індекс. Визначено комплексний показник якості, за двома варіантами: високої та низької гігроскопічності.
Исследовано сладость, гигроскопичность, растворимость, калорийность, термостабильность, гликемический индекс. Определено комплексный показатель качества по двум вариантам: высокой и низкой гигроскопичности. The qualities are sweetness, solubility, absorbability, calorie content, heat resistence and glycaemic index. The necessary diagrams are made. The composite index of the main principles of qualimetry is calculated for two variants. Variant 1, when absorbability is high. And variant 2, when absorbability is low. |
|
Date |
2012-03-12T03:50:05Z
2012-03-12T03:50:05Z 2007 |
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Кваліметрична оцінка цукрозамінників-поліолів / В. В. Дорохович, Соловйова О. Л. // Товарні ринки. - № 2. - 2007. – С. 101-107.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/432 |
|
Language |
uk_UK
|
|