Запис Детальніше

Кваліметрична оцінка якості цукрів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кваліметрична оцінка якості цукрів
Квалиметрическая оценка качества сахаров
Qualimetry description of sugars
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Соловйова, О. Л.
Соловьева, О. Л.
Soloveyova, O.
 
Subject квалиметрична оцінка
квалиметрическая оценка
qualimetry description
цукор (цукроза)
глюкоза
фруктоза
сахар (сахароза)
глюкоза
фруктоза
sugar (saccharose)
glucose
fructose
 
Description В статті наведено кваліметричну оцінку якості цукру (сахарози), глюкози, фруктози. Побудовано ієрархічне дерево якості згідно принципів кваліметрії. Розраховано комплексний показник якості (К цукор=0,547, Кглюкоза=0,336, Кфруктоза=0,808).
В статье приведена квалиметрическая оценка качества сахара (сахарозы), глюкозы, фруктозы. Построено иерархическое дерево качества согласно принципов квалиметрии. Рассчитан комплексный показатель качества (Ксахар=0,547, Кглюкоза=0,336, Кфруктоза=0,808).
The authors studied the main qualities of sugar (saccharose), glucose and fructose. The diagrams of qualities are made according to the principles of qualimetry. The composite index of the above-mentioned principles of qualimetry is calculated (Ksugar=0,547, Kglucose=0,336, K fructose=0,808).
 
Date 2012-09-22T07:41:10Z
2012-09-22T07:41:10Z
2007
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2873
 
Language uk_UK