Кваліметрична оцінка якості цукрів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кваліметрична оцінка якості цукрів
Квалиметрическая оценка качества сахаров Qualimetry description of sugars |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Соловйова, О. Л. Соловьева, О. Л. Soloveyova, O. |
|
Subject |
квалиметрична оцінка
квалиметрическая оценка qualimetry description цукор (цукроза) глюкоза фруктоза сахар (сахароза) глюкоза фруктоза sugar (saccharose) glucose fructose |
|
Description |
В статті наведено кваліметричну оцінку якості цукру (сахарози), глюкози, фруктози. Побудовано ієрархічне дерево якості згідно принципів кваліметрії. Розраховано комплексний показник якості (К цукор=0,547, Кглюкоза=0,336, Кфруктоза=0,808).
В статье приведена квалиметрическая оценка качества сахара (сахарозы), глюкозы, фруктозы. Построено иерархическое дерево качества согласно принципов квалиметрии. Рассчитан комплексный показатель качества (Ксахар=0,547, Кглюкоза=0,336, Кфруктоза=0,808). The authors studied the main qualities of sugar (saccharose), glucose and fructose. The diagrams of qualities are made according to the principles of qualimetry. The composite index of the above-mentioned principles of qualimetry is calculated (Ksugar=0,547, Kglucose=0,336, K fructose=0,808). |
|
Date |
2012-09-22T07:41:10Z
2012-09-22T07:41:10Z 2007 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2873
|
|
Language |
uk_UK
|
|