Запис Детальніше

Хімічний склад пряно-ароматичної та лікувально-профілактичної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний склад пряно-ароматичної та лікувально-профілактичної сировини
Химический состав пряно-ароматного и лечебно-профилактического сырья
Chemical composition spicy- aromatic and medically- prophylactic raw materials
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Євтушенко, О. О.
Евтушенко, О. А.
Yevtushenko, O.
Почеп, В. А.
Почеп, В. А.
Pochep, V.
 
Subject хімічний склад
химический состав
chemical composition
протеїн
жир
клітковина
зола
ветеренарія
конвенція
ефіроолійні культури
протеин
жир
клетчатка
зола
ветеринария
конвенция
эфиромасличные культуры
protein
fat
cellulose
ashes
veterinary science
convention
ethereality crops
 
Description В статті наведено інформацію про хімічний склад ефіроолійних культур. Ці рослини використовують у ветеринарії та в кулінарії. Кмин є максимально ефективною сировиною за цими властивостями (протеїн – 23,01 %, жир – 14,70 %).
Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. В статье наведена информация о химическом составе эфиромасличных культур. Эти растения используются в ветеринарии и в кулинарии.
Тмин есть максимально эффективным сырьём по этим свойствам (протеин – 23,01 %, жир – 14,70 %).
Использование эфиромасличных растений может улучшить качество продукции животного происхождения. In the article was produced information about chemical composition ethereality crops. These plants use in veterinary science and cookery.
Cumin is maximally effective raw material in accordance with these properties (protein – 23,01 %, fat – 14,70 %).
Application of ethereality crops may improve quality of animal production.
 
Date 2012-12-17T08:40:34Z
2012-12-17T08:40:34Z
2008
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Хімічний склад пряно-ароматичної та лікувально-профілактичної сировини / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Вісник Харківського національного технологічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – 2008. – № 74. – С. 249–253.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4425
 
Language uk_UK