Хімічний склад пряно-ароматичної та лікувально-профілактичної сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хімічний склад пряно-ароматичної та лікувально-профілактичної сировини
Химический состав пряно-ароматного и лечебно-профилактического сырья Chemical composition spicy- aromatic and medically- prophylactic raw materials |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Євтушенко, О. О. Евтушенко, О. А. Yevtushenko, O. Почеп, В. А. Почеп, В. А. Pochep, V. |
|
Subject |
хімічний склад
химический состав chemical composition протеїн жир клітковина зола ветеренарія конвенція ефіроолійні культури протеин жир клетчатка зола ветеринария конвенция эфиромасличные культуры protein fat cellulose ashes veterinary science convention ethereality crops |
|
Description |
В статті наведено інформацію про хімічний склад ефіроолійних культур. Ці рослини використовують у ветеринарії та в кулінарії. Кмин є максимально ефективною сировиною за цими властивостями (протеїн – 23,01 %, жир – 14,70 %). Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. В статье наведена информация о химическом составе эфиромасличных культур. Эти растения используются в ветеринарии и в кулинарии. Тмин есть максимально эффективным сырьём по этим свойствам (протеин – 23,01 %, жир – 14,70 %). Использование эфиромасличных растений может улучшить качество продукции животного происхождения. In the article was produced information about chemical composition ethereality crops. These plants use in veterinary science and cookery. Cumin is maximally effective raw material in accordance with these properties (protein – 23,01 %, fat – 14,70 %). Application of ethereality crops may improve quality of animal production. |
|
Date |
2012-12-17T08:40:34Z
2012-12-17T08:40:34Z 2008 |
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Хімічний склад пряно-ароматичної та лікувально-профілактичної сировини / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Вісник Харківського національного технологічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – 2008. – № 74. – С. 249–253.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4425 |
|
Language |
uk_UK
|
|