Запис Детальніше

Дослідження мікробіологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження мікробіологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу
Исследование микробиологических характеристик мясного фарша в процессе посола
Research microbiological characteristics minced meat in salting process
 
Creator Ощіпок, І. М.
Ярошевич, В. І.
Пасичный, В. Н.
Ощипок, И. М.
Ярошевич, В. И.
Пасічний, В. М.
Oschipok, I.
Jaroshevich, V.
Pasichniy, V. M.
 
Subject технологія
мікрофлора
м’ясні фарші
стабілізатори рН
буферна ємністьмоноцукри, ексудативне м’ясо
моноцукри
ексудативне м’ясо
технология
микрофлора
мясные фарши
стабилизаторы рН
буферная емкость
моносахара
экссудативное м'ясо
technology
microflora
minced meat
stabilizers pH
buffer capacity
monosaccharides
exudative meat
 
Description В статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів. В статье изложены результаты исследований технологических характеристик и изменения микробиологических показателей мясных фаршей. Research microbiological characteristics minced meat in salting process
The article presents the results of research and technological characteristics change microbiological mincemeat.
 
Date 2013-02-27T15:48:31Z
2013-02-27T15:48:31Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Ощіпок, І. М. Дослідження мікробіологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу / І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З.Гжицького. – 2008. – Т. 10. – №2 (37), Ч. 5. – С. 97-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6618
 
Language other