Дослідження мікробіологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження мікробіологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу
Исследование микробиологических характеристик мясного фарша в процессе посола Research microbiological characteristics minced meat in salting process |
|
Creator |
Ощіпок, І. М.
Ярошевич, В. І. Пасичный, В. Н. Ощипок, И. М. Ярошевич, В. И. Пасічний, В. М. Oschipok, I. Jaroshevich, V. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
технологія
мікрофлора м’ясні фарші стабілізатори рН буферна ємністьмоноцукри, ексудативне м’ясо моноцукри ексудативне м’ясо технология микрофлора мясные фарши стабилизаторы рН буферная емкость моносахара экссудативное м'ясо technology microflora minced meat stabilizers pH buffer capacity monosaccharides exudative meat |
|
Description |
В статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів. В статье изложены результаты исследований технологических характеристик и изменения микробиологических показателей мясных фаршей. Research microbiological characteristics minced meat in salting process The article presents the results of research and technological characteristics change microbiological mincemeat. |
|
Date |
2013-02-27T15:48:31Z
2013-02-27T15:48:31Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ощіпок, І. М. Дослідження мікробіологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу / І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З.Гжицького. – 2008. – Т. 10. – №2 (37), Ч. 5. – С. 97-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6618 |
|
Language |
other
|
|