Запис Детальніше

Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів
Использование солода бобовых и злаковых культур в производстве мясных паштетов
Use malts legumes and cereals in meat pates
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
 
Subject виробництво
паштети
солод бобових
злакові культури
сировина
рецептура
технологія
производство
паштеты
солод бобовых
злаковые культуры
сырье
рецептура
технология
production
pates
malt legumes
cereals
raw
recipe
technology
 
Description У статті наведено використання солоду бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів, хімічний склад сировини для виробництва паштетних ковбас, а також їх рецептури, фізико-хімічні, технологічні показники.
В статье приведены использования солода бобовых и злаковых культур в производстве мясных паштетов, химический состав сырья для производства паштетных колбас, а также их рецептуры, физико-химические, технологични показникы.
The article presents the use of malt legumes and cereals in meat pates, the chemical composition of raw materials for the production of sausages pashtetnyh and their recipes, physicochemical, tehnolohichni pokaznyky.
 
Date 2013-03-22T13:35:23Z
2013-03-22T13:35:23Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів / Л. В. Пешу, А. І. Українець, В. М. Пасічни, Б. І. Хіврич // Науковий вісник ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького. – 2007. - Т. 9, № 3(34), Ч. 1. – С. 231-234.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7041
 
Language other