Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів
Использование солода бобовых и злаковых культур в производстве мясных паштетов Use malts legumes and cereals in meat pates |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. |
|
Subject |
виробництво
паштети солод бобових злакові культури сировина рецептура технологія производство паштеты солод бобовых злаковые культуры сырье рецептура технология production pates malt legumes cereals raw recipe technology |
|
Description |
У статті наведено використання солоду бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів, хімічний склад сировини для виробництва паштетних ковбас, а також їх рецептури, фізико-хімічні, технологічні показники. В статье приведены использования солода бобовых и злаковых культур в производстве мясных паштетов, химический состав сырья для производства паштетных колбас, а также их рецептуры, физико-химические, технологични показникы. The article presents the use of malt legumes and cereals in meat pates, the chemical composition of raw materials for the production of sausages pashtetnyh and their recipes, physicochemical, tehnolohichni pokaznyky. |
|
Date |
2013-03-22T13:35:23Z
2013-03-22T13:35:23Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів / Л. В. Пешу, А. І. Українець, В. М. Пасічни, Б. І. Хіврич // Науковий вісник ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького. – 2007. - Т. 9, № 3(34), Ч. 1. – С. 231-234.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7041 |
|
Language |
other
|
|