Запис Детальніше

Інноваційні технології м'ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології м'ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР
Инновационные технологии мясопродуктов с введением международной системы НАССР
Innovative meat with the introduction of the international NACCR
 
Creator Пешук, Л. В.
Гащук, О. І.
Дубяга, В. М.
Пешук, Л. В.
Гащук, А. И.
Дубяга, В. М.
Peshuk, L.
Haschuk, O.
Dubyaha, V.
 
Subject м'ясопродукти
безпека
якість
контроль
аналіз ризиків критичних контрольних точок (ККТ)
система НАССР
мясопродукты
безопасность
качество
контроль
анализ рисков критических контрольных точек (ККТ)
система НАССР
meat products
security
quality control
risk analysis critical control points (CCP)
NACCR system
 
Description У статті наведено поняття про безпеку та стабільність при виробництві м’ясних продуктів, яка можлива при комплексному і системному моніторингу, контролю, аналізу та коригуванню на кожному етапі трофологічного ланцюжка від «від поля до столу споживача», включаючи систему управління критичними параметрами якості та бепеки, систему простежування і систему інформаційно- аналітичної обробки даних. В статье приведены понятия о безопасности и стабильности при производстве мясных продуктов, которая возможна при комплексном и системном мониторинга, контроля, анализа и корректировке на каждом этапе трофологичного цепочки от «от поля до стола потребителя», включая систему управления критическими параметрами качества и бепекы , систему прослеживания и систему информационно-аналитической обработки данных. In this article the concept of security and stability in the production of meat products, which is possible in an integrated and systematic monitoring, control, analysis and adjustment at each stage of trofolohichnoho chain "from field to table user", including control system critical parameters of quality
 
Date 2013-04-29T12:17:08Z
2013-04-29T12:17:08Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Інноваційні технології м'ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, В. М. Дубяга // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2012. - № 10 (20). – С. 147-149.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7717
 
Language other