Запис Детальніше

Фінансові механізми управління природокористуванням

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінансові механізми управління природокористуванням
 
Subject фінансові механізми
финансовые механизмы
природокористування
природопользование
 
Description У монографії викладено теоретико-методологічні засади формування фінансових механізмів управління природокористуванням у світлі соціально-економічних і фінансових трансформацій. Подано дослідження відносин природокористування в межах фінансово-кредитної парадигми узгодження еколого-економічних інтересів, запропоновано фінансові інструменти управління природним капіталом, механізми управління загальним природокористуванням території, що будуються з урахуванням специфіки сфери послуг та особливостей руху потоків фінансових ресурсів у сфері природокористування. Викладено теоретико-методичні підходи до формування інвестиційно-фінансових механізмів відтворення регіонального природокористування.
Для наукових працівників, аспірантів, студентів економічних спеціальностей, представників органів державного управління та місцевого самоврядування.
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2013-05-20T11:05:55Z
2013-05-20T11:05:55Z
2012
 
Type Monograph
 
Identifier Фінансові механізми управління природокористуванням [Текст]: монографія / М.В. Костель, М.Ю. Абрамчук, Н.В. Котенко та ін. ; За заг. ред.: В.М. Бороноса, І.Д. Скляр. - Суми : СумДУ, 2012. - 351 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30584
 
Language uk