Використання фосфатів як одна з умов покращання якості ковбасних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання фосфатів як одна з умов покращання якості ковбасних виробів
Использование фосфатов, как одно из условий улучшения качества колбасных изделий The use of phosphates as one of the conditions improve the quality of sausages |
|
Creator |
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Страшинський, І. М. Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. |
|
Subject |
якість
м’ясна сировина варені ковбаси фосфатні препарати качество мясное сирьё вареные колбасы фосфатные препараты quality raw meat boiled sausages phosphate preparations |
|
Description |
Розглянуто сировинну базу м’ясної промисловості України, яка останнім часом значно скоротилась і погіршалась. Значні відхилення якості м’яса зумовлюють пошук шляхів і способів його раціонального використання. Одним із технологічних прийомів при виробництві варених ковбасних виробів є використання фосфатних препаратів.
Рассмотрено сырьевую базу мясной промышленности Украины, которая последнее время существенно сократилась и ухудшилась. Существенные отклонения качества мяса обусловили пошук путей и способов его рационального использования. Одним из технологических прийомов при производстве вареных колбасных изделий есть использование фосфатных препаратов. Consideration of the raw materials of meat industry in Ukraine, which has recently been significantly reduced and deteriorated. Significant deviations meat quality must determine search ways and means of its rational use. One of the technological methods in the production of boiled sausages is the use of phosphate products. |
|
Date |
2012-12-17T13:14:17Z
2012-12-17T13:14:17Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гончаров, Г. І. Використання фосфатів як одна з умов покращання якості ковбасних виробів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський //
Вісник Сумського Національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. – 2002. – Вип. 6. - С. 284-287.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4470 |
|
Language |
other
|
|